Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Jak oni zostali piłkarzami?

Pawelkalu

Wysłana - 02 grudnia 2009 14:17    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam, mam pytanie, a mianowicie, czy ja mając 19 lat i będąc w kadrze 4-ligowej drużyny ( powiedzmy, że od wiosny już będę grał w 1 składzie) mam szanse zostać 'wypałany' i zostać zawodowcem?

I druga sprawa, czy codzienny kilkugodzinny trening, dieta i naprawdę profesjonalne podejście do piłki po pół roku, przyniesie duże efekty?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 02 grudnia 2009 14:40 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Mass XXL

CENA: 109.00zł
Weider - Giant Mega Mass 4000

CENA: 235.00zł
ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

donJAZYRone

Wysłana - 02 grudnia 2009 14:40    Edytuj Cytuj
Przyniesie...
A co do pierwszego pytania to nie zapomnij gdzie mieszkasz... W Polsce... Jak masz znajomego w
PZPN to pewnie Cie wyłapią jak Tata trochę wyciągnie z porfela...
Polska to nie Anglia, gdzie wyłapują talenty po najniższych ligach... A Ty widzisz je w naszej kadrze? Bo ja nie... Więc odpowiedź sobie sam na pytanie, jak oni tam się dostali...
Chyba, że wjedź na Trening 1 ligowej drużyny i skoro jesteś taki dobry to może jakiś Związkowiec z braku laku Cię przygarnie... Pzdr...

J***ć PZPN

Edit:
Engel w Podolskim nie widział talentu, bo w Polsce jest ich więcej... Widać

Zmieniony przez - donJAZYRone w dniu 2009-12-02 14:42:25

Wiesz co, spróbuj szczeknąć, jedno jest pewne;
groźny to ty jesteś, ale tylko przez internet.

_deco_

Wysłana - 02 grudnia 2009 15:47    Edytuj Cytuj
Jeleń bodajże jak miał 21 lat to jeszcze grał w 4- ligowym klubie a Amauri z Juve zaczął grać w wieku 18 lat ;]impossible is nothing

barca4

Wysłana - 02 grudnia 2009 19:00    Edytuj Cytuj
'mam szanse zostać 'wypałany''
a tak szczerze to na pewno tak skoro mając 19 lat łapiesz się do 4 ligowego klubu to myśle, że gdybyś prezentował równą formę, wyróżnił się w paru spotkaniach, to myśle, że ktoś to zauważy...
no ale rzeczywiście trzeba grać dobrze...

Visca el Barca!!!

football14

Wysłana - 02 grudnia 2009 20:54    Edytuj Cytuj
szanse zawsze są. No ale wies zjak to w Polsce. zycze szczescia

---> football is my life <---

mihau6

Wysłana - 04 grudnia 2009 22:21    Edytuj Cytuj
w takim razie ja mam pytanie:
nie gram w piłkę już 6 miesięcy z powodu kontuzji pachwiny.
czekam z niecierpliwością na moment, w którym dostane pozwolenie na gre od lekarza. I tutaj moje pytanie: czy będąc po tak długiej przerwie, wypada odrazu zaczynać ostry trening ?

-' dzień, w którym Cie spotkałem był najpiękniejszym dniem w moim życiu ;** MoooJa Piłka :***

barca4

Wysłana - 05 grudnia 2009 16:49    Edytuj Cytuj
TO chyba oczywiste, że nie. Najpierw lekko, np. truchtaj codziennie po 15, 20 min. Trochę zabawy z piłką i tyle. Po tygodniu takiego rozruszania możesz już ostrzej potrenować, tak mi się wydaje...

Visca el Barca!!!

mihau6

Wysłana - 06 grudnia 2009 10:44    Edytuj Cytuj
barca wiem dobrze ze napoczątek lekki truchcik. chodziło mi czy po takiej długiej przerwie mogę po jakimś czasie trenować ciezko do takiego efektu który mnie bedzie zadowalał ..

-' dzień, w którym Cie spotkałem był najpiękniejszym dniem w moim życiu ;** MoooJa Piłka :***

Ronaldo08

Wysłana - 19 grudnia 2009 14:13    Edytuj Cytuj
Nie ma rzeczy nie możliwych gram w 1 lidze podkarpackiej juniorów i duzy nacisk kłade na trening na siłowni i bieganie technike mało cwicze ale taki trening jak mój pozwala ci byc silniejszym i szybszym a o to chodzi w piłce..:) dasz rade trzeba tez wierzyc

bodymaker

Wysłana - 19 grudnia 2009 17:21    Edytuj Cytuj
Wszystko sprowadza się do tego jak trenowałeś do tego 19 roku życia, jaka jest twoja skala talentu i możliwości motoryczne. Nikt nie jest w stanie po kilkudziesięciu literkach jakie wstukałeś na klawiaturze stwierdzić jakim jesteś zawodnikiem.

mając 19 lat i będąc w kadrze IV ligowej drużyny nie jest niemożliwe to, że kiedyś zagrasz w ekstraklasie. Żeby myśleć jednak o czymś więcej to musisz być już w tym wieku wiodącą postacią w swoim zespole. Później testy w klubach III, może II ligi, ale to już naprawdę w tej czwartej lidze musisz się bawić.

Zmieniony przez - bodymaker w dniu 2009-12-19 17:22:38

Sklep kibica www.ISS-sport.pl sponsorem Ligi Typerów! Zagraj z nami!
[http://www.sfd.pl/Liga_Typerów__VII_Edycja-t567860.html]
Specjalista -

SCORPION 9

Wysłana - 18 stycznia 2010 23:27    Edytuj Cytuj
Na co ty liczysz ja kiedyś słyszałem od kumpla że Essien był na testach w Pogoni ale niestety się nie sprawdził lol ...nasz wspaniały kraj:D

Dla mnie RonaldoR9 jest najlepszym piłkarzem wszechczasów,,na zawsze pozostanie w moim sercu.

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Jak oni zostali piłkarzami?

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.