Albo kupic sobie klucz do wolnobiegow , dac na to klucz i kopnać :) Jak nie masz tyle siły w nogach to idz do rowerowego , oni mają już w tym praktykę
Pozdrawiam -Wojtek- Strona Bikerów z Trzebini : www.BikerTrzebinia.pl
1117303258000
Foreight
Wysłana - 28 maja 2005 22:35
ja swoja kasete odkrecam tak: - ubieram rekawiczke i chwytam kasete, a jak sie nie do to chwytam jakims lancuchem - wkladam klucz w odpowiednie do tego miejsce i odkrecam
"Jeśli wszystko jest pod kontrolą, to znaczy że jedziesz, za wolno."
odkręcenie kasety a odkręcenie wolnobiegu to dwie sprawy...
Wolnobieg - założyć klucz, potem zablokować go w imadle i kręcić kołem. Przy odrobinie siły (i szczęścia) zejdzie
Kaseta - załozyć klucz, zablokować go w imadle, założyć bat i kręcąc batem i kołem zdjąć lockring.
This subject matter was transported to yourself because your-person requested to be imparted of knowledge of extends from either us or one of us cooperators, if you do not need to acquire biddings from ourselves once more please speak to ourselves here.
1117320174000
Foreight
Wysłana - 29 maja 2005 09:58
troche masz dziwne sposoby
"Jeśli wszystko jest pod kontrolą, to znaczy że jedziesz, za wolno."
This subject matter was transported to yourself because your-person requested to be imparted of knowledge of extends from either us or one of us cooperators, if you do not need to acquire biddings from ourselves once more please speak to ourselves here.
1117356957000
Scooby1
Wysłana - 11 listopada 2008 17:30
A ja tez mam z tym problem, w starym rowerze jakieś 5lat temu odkręcałem bez problemu za pomocą młotka teraz mam klucz i zapomniałem jak to sie robi... w która strone do cholery ta kręcę? w ta stronę co zegarynka?(tz muszę zablokować aby sie nie kręciła i krecic kluczem?) czy w ta stronę co sie rower napędza mam kręcić?