Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 15091 razy
słowa kluczowe: odchudzić  łydki 
Autor

Jak odchudzić łydki???

shakirka

Wysłana - 14 grudnia 2003 20:10    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Otóż mam pewien problem. Zauważyłam u siebie na łydkach tłuszcz w postaci grudek coś w stylu cellulitu sięgający aż do kostek. Dziwi mnie to bardzo bo nie mam problemów z nadwagą i uda mam w miare normalne!! Czy powinnam zastosować jakąś dietę odchudzającą i kremy by łydki stały się zgrabne i kostki szczuplejsze?? Z tego co wiem to jest to miejsce trudne do odchudzenia. Pomóżcie!! Pozdrowionka!

shakirka:)

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 14 grudnia 2003 20:15 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Super Mass Gainer

CENA: 159.00zł
Olimp - Gold Omega 3 sport edition

CENA: 38.00zł
Dymatize - Xpand Xtreme Pump

CENA: 119.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Sliwulla

Wysłana - 14 grudnia 2003 20:15    Edytuj Cytuj
grudki? Nie wiem jak to wyglada, mozesz bardziej to opisac?

Zakochany w usmiechu Smoczka
------------------------------
<:Kawosz:> <:niepoprawny filozof:> <:amator fitnessu:>

Klub Kulturystyczny "Hermes"
ul. Skargi 8
05-822 Milanowek
>->Zapraszamy<-<
Znawca -

Sliwulla

Wysłana - 14 grudnia 2003 20:22    Edytuj Cytuj
a lydki mozesz odchudzic jazda na rowerku stacjonarnym przy malym oporze i jadac min. 30min.

Zakochany w usmiechu Smoczka
------------------------------
&lt;:Kawosz:&gt; &lt;:niepoprawny filozof:&gt; &lt;:amator fitnessu:&gt;

Klub Kulturystyczny "Hermes"
ul. Skargi 8
05-822 Milanowek
>->Zapraszamy<-<
Znawca -

dE^SiRE

Wysłana - 15 grudnia 2003 00:10    Edytuj Cytuj
grudki tłuszczu na łydkach?
przyjrzyj sie temu dokladnie - czy to nie przypadkiem zgrubienia żył?
Czy nie jest to najbardziej widoczne podczas ćwiczeń łydek, a konkretnie napięcia ich tylnych mięśni?

Pozdrawiam, Dezir - moderator działu &quot;Fitness&quot;
----------------------------------------------
I gdyby przyszło tysiąc atletów, i każdy zjadłby tysiąc kotletów
i każdy nie wiem jak się wytężał - to nie udźwigną, taki to ciężar

Pozdrawiam, Dezir - (były, więc nieoficjalny) moderator działu "Fitness"
----------------------------------------------
>> "TRZEBA BYĆ ZNAWCĄ, A NIE WYZNAWCĄ" <<
Ekspert -

SFD

Wysłana - 16 grudnia 2003 13:27    Edytuj Cytuj
Wydaje mi się,że to cellulit,ja mam podobną budowę szczupłe uda i masywniejsze łydki .Ten cellulit wcale nie musi być tłuszczowy ,może byc limfatyczny -zastój limfy,przecież łydka to część ciała prawie najbliższa ziemi i grawitacja ściąga własnie tam wszytskie płyny.Pomagaja róznego rodzaju masaże antycellulit,kremy tylko jako wspomaganie,basen wyszczupla ,działa równiez na cellulit ,szczególnie ten limfatyczny.Ważna jest równiez dieta.często podczas odpoczynku unoś nogi wyżej od głowy,pomaga .

shakirka

Wysłana - 16 grudnia 2003 19:37    Edytuj Cytuj
Dzięki za odpowiedzi. Wydaje mi się, że to może być cellulit, bo na żyły mi to nie wygląda. Dostosuję się do Waszych rad, oby pomogły. Pozdrawiam i dzięki!!

ewel

Wysłana - 21 grudnia 2003 13:54    Edytuj Cytuj
Przeciez tluszcz ma budowe grudek. Jak ma tluszcz na lydkach, to ma i grudki.

ewel

ewel
--
aktualnie bez formy i bez figury

SFD

Wysłana - 22 grudnia 2003 07:41    Edytuj Cytuj
Tak ,tłuszcz ma budowę grudek,ale to nie wyklucza cellulitu limfatycznego ,jak sama nazwa wskazuje celluli a cellulit to grudki ,więc i przy limfatycznym mogą byc grudki ,łatwo to sprawdzić ,wieczorem grudki są większe po całym dniu a rano prawie ich nie ma -płyny odpłynęły ,bynajmniej tak jest w moim przypadku .

ANIAS1515

Wysłana - 11 grudnia 2008 18:37    Edytuj Cytuj
JA TEZ MAM PROBLEM Z ŁYDKAMI ALE RACZEJ CHCIAŁAM JE ODCHUDZIC BO SA BARDZO UMIESNIONE JEZDZE BARDZO DUZO ROWEREM I NIE WIEM JAK JE ODCHUDZIC BARDZO MI NA TYM ZALEZY PONIEWAZ LUBIE CHODZIC W SPUDNICACH A MOJE ŁYDKI BARDZO GRUBO WYGLĄDAJĄ mAM NAWE PROBLEM Z KUPNEM SPODNI RUREK BO NIE MOGĘ PRZEZ LYDKI ZMIESCIC NOGI POMÓZCIE PROSZE. ;(((

anias

rifrafi

Wysłana - 11 grudnia 2008 19:49    Edytuj Cytuj
bez foto nic nie poradzimy musi być foto :/

qlaudia123

Wysłana - 23 stycznia 2010 13:14    Edytuj Cytuj
Mam podobny problem, mam niedługo studniówkę i oczywiście kupiłam sobie długą sukienkę jako jedyna z klasy, ale mam ogromne kompleksy z powodu bardzo umięśnionych łydek. Jestem raczej szczupłą osobą i przy takiej budowie ciała łydki wyglądają nieproporcjonalnie... Przez 4 lata trenowałam koszykówkę i 2 lata taniec towarzyski. Nie wiem, czy mój problem jest spowodowany uprawianiem sportów. Również mam trudności z kupieniem sobie rurek, gdy są dobre w pasie ledwo co przeciskam je przez łydki. Czy istnieją jakieś sposoby, by pozbyć się tych okropnych łydek?? Chciałabym założyć krótką spódniczkę i czuć się w niej dobrze. proszę pomóżcie mi...

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Jak odchudzić łydki???

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.