Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 7296 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Fitness
Jak odchudzić łydki??? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: odchudzić łydki
Autor "Jak odchudzić łydki???"   

shakirka
 Wysłana - 14 grudzień 2003 20:10        | zgłoś naruszenie regulaminu

Otóż mam pewien problem. Zauważyłam u siebie na łydkach tłuszcz w postaci grudek coś w stylu cellulitu sięgający aż do kostek. Dziwi mnie to bardzo bo nie mam problemów z nadwagą i uda mam w miare normalne!! Czy powinnam zastosować jakąś dietę odchudzającą i kremy by łydki stały się zgrabne i kostki szczuplejsze?? Z tego co wiem to jest to miejsce trudne do odchudzenia. Pomóżcie!! Pozdrowionka!

shakirka:)

przyznaj SOG'a

Sliwulla
 Wysłana - 14 grudzień 2003 20:15      [zgłoszenie]

grudki? Nie wiem jak to wyglada, mozesz bardziej to opisac?

Zakochany w usmiechu Smoczka
------------------------------
<:Kawosz:> <:niepoprawny filozof:> <:amator fitnessu:>

przyznaj SOG'a znawcy

Sliwulla
 Wysłana - 14 grudzień 2003 20:22      [zgłoszenie]

a lydki mozesz odchudzic jazda na rowerku stacjonarnym przy malym oporze i jadac min. 30min.

Zakochany w usmiechu Smoczka
------------------------------
<:Kawosz:> <:niepoprawny filozof:> <:amator fitnessu:>

przyznaj SOG'a znawcy

dE^SiRE
 Wysłana - 15 grudzień 2003 00:10      [zgłoszenie]

grudki tłuszczu na łydkach?
przyjrzyj sie temu dokladnie - czy to nie przypadkiem zgrubienia żył?
Czy nie jest to najbardziej widoczne podczas ćwiczeń łydek, a konkretnie napięcia ich tylnych mięśni?

Pozdrawiam, Dezir - moderator działu "Fitness"
----------------------------------------------
I gdyby przyszło tysiąc atletów, i każdy zjadłby tysiąc kotletów
i każdy nie wiem jak się wytężał - to nie udźwigną, taki to ciężar

przyznaj SOG'a ekspertowi

SFD
 Wysłana - 16 grudzień 2003 13:27      [zgłoszenie]

Wydaje mi się,że to cellulit,ja mam podobną budowę szczupłe uda i masywniejsze łydki .Ten cellulit wcale nie musi być tłuszczowy ,może byc limfatyczny -zastój limfy,przecież łydka to część ciała prawie najbliższa ziemi i grawitacja ściąga własnie tam wszytskie płyny.Pomagaja róznego rodzaju masaże antycellulit,kremy tylko jako wspomaganie,basen wyszczupla ,działa równiez na cellulit ,szczególnie ten limfatyczny.Ważna jest równiez dieta.często podczas odpoczynku unoś nogi wyżej od głowy,pomaga .

przyznaj SOG'a

shakirka
 Wysłana - 16 grudzień 2003 19:37      [zgłoszenie]

Dzięki za odpowiedzi. Wydaje mi się, że to może być cellulit, bo na żyły mi to nie wygląda. Dostosuję się do Waszych rad, oby pomogły. Pozdrawiam i dzięki!!

shakirka:)

przyznaj SOG'a

ewel
 Wysłana - 21 grudzień 2003 13:54      [zgłoszenie]

Przeciez tluszcz ma budowe grudek. Jak ma tluszcz na lydkach, to ma i grudki.

ewel

przyznaj SOG'a

SFD
 Wysłana - 22 grudzień 2003 07:41      [zgłoszenie]

Tak ,tłuszcz ma budowę grudek,ale to nie wyklucza cellulitu limfatycznego ,jak sama nazwa wskazuje celluli a cellulit to grudki ,więc i przy limfatycznym mogą byc grudki ,łatwo to sprawdzić ,wieczorem grudki są większe po całym dniu a rano prawie ich nie ma -płyny odpłynęły ,bynajmniej tak jest w moim przypadku .

przyznaj SOG'a

ANIAS1515
 Wysłana - 11 grudzień 2008 18:37      [zgłoszenie]

JA TEZ MAM PROBLEM Z ŁYDKAMI ALE RACZEJ CHCIAŁAM JE ODCHUDZIC BO SA BARDZO UMIESNIONE JEZDZE BARDZO DUZO ROWEREM I NIE WIEM JAK JE ODCHUDZIC BARDZO MI NA TYM ZALEZY PONIEWAZ LUBIE CHODZIC W SPUDNICACH A MOJE ŁYDKI BARDZO GRUBO WYGLĄDAJĄ mAM NAWE PROBLEM Z KUPNEM SPODNI RUREK BO NIE MOGĘ PRZEZ LYDKI ZMIESCIC NOGI POMÓZCIE PROSZE. ;(((

anias

przyznaj SOG'a

rifrafi
 Wysłana - 11 grudzień 2008 19:49      [zgłoszenie]

bez foto nic nie poradzimy musi być foto :/

przyznaj SOG'a

qlaudia123
 Wysłana - 23 styczeń 2010 13:14      [zgłoszenie]

Mam podobny problem, mam niedługo studniówkę i oczywiście kupiłam sobie długą sukienkę jako jedyna z klasy, ale mam ogromne kompleksy z powodu bardzo umięśnionych łydek. Jestem raczej szczupłą osobą i przy takiej budowie ciała łydki wyglądają nieproporcjonalnie... Przez 4 lata trenowałam koszykówkę i 2 lata taniec towarzyski. Nie wiem, czy mój problem jest spowodowany uprawianiem sportów. Również mam trudności z kupieniem sobie rurek, gdy są dobre w pasie ledwo co przeciskam je przez łydki. Czy istnieją jakieś sposoby, by pozbyć się tych okropnych łydek?? Chciałabym założyć krótką spódniczkę i czuć się w niej dobrze. proszę pomóżcie mi...

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 2 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Jak odchudzić łydki???

Strony: 1 2

<< Strzelanie w kregoslupie / słodkości >>

Podobne: Kilka słów o tym jak sobie spieprzyć odchudzanie | Trener we Wrocławiu - jakie koszty i gdzie? | kobieta problem umięśnione łydki | PIĘKNE UDA - jak to zrobić ? | =====czy znacie jakieś zioła na odchudzanie?????===== | obzarstwo - jak sie oduczyc?

Warto przeczytać: indy na noc | indyk na noc | mountain climbers | Boldenon vet | meatanabotabsl 200 | meatanabol tabsl 200 | metanabol 200tabs | domowy boks | atomic bol | miód badania | Boldenon weteranyjny | po m drol | konto osobiste | podniesienie barków | przebiałczenie | wydłużenie sylwetk | wydłużenie sylwetki | elementy teorii pływania | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL