Jak jednocześnie spalać tłuszcz i budować mięśnie?
zakrześ
Wysłana - 08 marca 2003 09:32
Sprawdź ile procent masz tłuszczu
utrzymać wage i redukować tkanke tłuszczową na kożść mięśni czyli poprostu spalać tłuszcz a robić mięśnie a w dyspozycj mam roweryk ławeczie do brzuszków no i oczywiście chciałbym jakięś ćwiczenia robić nie końiecznie na tych przyżądach
Jest to możliwe w zasadzie tylko przy dokładnej znajomości funkcjonowania własnego organizmu, wymaga wielu doświadczeń metodą prób i błędów. Dlatego najskuteczniejszą metodą treningową są cykle masa - rzeźba. Biorąc pod uwagę porę roku i twój sprzęt, możesz zacząć od rzeźby - brzuszki (spięcia na ławeczce) rób bezpośrednio po rowerku. Z diety wyeliminuj węglowodany proste - produkty cukiernicze i z białej mąki, owoce ogranicz (1 dziennie).
"Wszystko jedno gdzie się żyje, Raz się chudnie, raz się tyje..."
Ekspert -
1047124114000
Macciej
Wysłana - 08 marca 2003 13:21
Jesli nic nie trenowałeś to każdy praktycznie trening prowadzi do zmian proporcji między mięśniami i tk. tłuszczową, jeśli przy tym waga się nie zmienia to znaczy że rozwijają ci się mięśnie i znika tłuszcz. Ale niestety aby silniej pobudzać rozwój umięśnienia trzeba spożywać dużo kalorii, a to pociąga za sobą również zwiększenie ilości tłuszczu. Kluczem do sukcesu jest jak wspomniał jogger odpowiednia cykliczność, powiązana z odpowiednią dietą.
Moderator działów Sporty Ogólnorozwojowe & Dla Zupełnie "Zielonych" & Grappling Instruktor JUDO
Moderator działów Sporty Ogólnorozwojowe & Dla Zupełnie "Zielonych" & Grappling
I szkoda tylko, że w noc kwietniową, Ciągnąc za sobą smród spalin, Nie cały Związek poleciał w kosmos, A tylko jeden Gagarin
1047126061000
SFD
Wysłana - 09 marca 2003 01:18
jogger - masa jednoczesnie spalając tluszcz to bardzo proste - wlasnei sam tak robie - czyli jemy tyl ebialka ile mozemy i ograniczamy ww jak tylko mozemy(itak same sie przybląkają) dotego naprzykad mozna dorzucic kreatyne i l-karnityne
naprawde to jest mozliwe tylko trzeba wyrzucic te niepotrzebne ww!!!!
pozdrawiam
ło
czlonek-mafia.suple.hardcor.pl
1047169096000
zakrześ
Wysłana - 09 marca 2003 08:33
jak ja jadłem same bialka to mi napisali ze z miesnie beda mi sie spalac a nie tluszcz
ja jakos jem i rosne a brzuszek maleje(nabyłem go od gainera) pozatym apamiętaj ze jedzac "same białko" jez tez ww np w postaci laktozy z mleka
pozdrawiam
ło
1047201549000
haker
Wysłana - 09 marca 2003 12:16
"same białko" bzdura... wiecej w dziale odżywianie...
Bez kasy nie ma masy!!!
pozdrawiam...
1047208611000
SFD
Wysłana - 09 marca 2003 13:05
haker - ja odzywiam sei prawie samym bialkeim od pazdziernika i wtymczasie zrobilem 6 cm w lapie - mas zjakies obiekcje???
pozdrawiam
ło
1047211555000
haker
Wysłana - 09 marca 2003 13:38
to rozumiem ze w pazdzierniku miałeś 25 cm w łapie a teraz masz 31, no chyba że ładujesz w siebie ogromni ilości koksu, jedno albo drugie, i nie ******l gupot...
ps. białko to może tylko z supli jesz sam tak robie, ale inne posiłki chyba ku.rwa jesz... a tam raczej samego białka nie spożywasz...
znawca ku.rwa
Bez kasy nie ma masy!!!
pozdrawiam...
1047213499000
SFD
Wysłana - 09 marca 2003 14:08
ot i sie kluci....... jem tylko tyle ww co z normalnych domowych posilkow, co siedzi w mleku i twarogu skoczylem z 29 na 35,5 i koxu niedotknelem - niewiezysz to zapraszam na badanai wątroby
pozdrawiam
ło
1047215317000
KAIN
Wysłana - 09 marca 2003 14:22
" masa jednoczesnie spalając tluszcz to bardzo proste - wlasnei sam tak robie - czyli jemy tyl ebialka ile mozemy i ograniczamy ww jak tylko mozemy"
Zastanów sie 10 razy zanim coś napiszesz. Bo wiekszość Twoich postów to idiotyzmy!! Poczytaj najpierw troche o możliwościach organizmu,przemianach składników pokarmowych itp a potem udzielaj rad!
I Ty chcesz aby Ci odbanować stare konto ?????
...Thermogenics investigator...
...Jesus Christ forgave the bastards. But I can't. I hate them....