Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Autor

Jak gotowac piersi z kurczaka ??

-Mały-

Wysłana - 13 lutego 2005 14:43    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Pytanie takie jak w temacie? W wyszukiwarce nie moglem jakos znalesc. Do tej pory jadlem smazona jedynie a chcial bym sprobowac gotowana. Chodzi mi o to ile mam gotowac, czy cos jeszcze wrzucic do wody czy na duzym ogniu itp :P

Z gory dzieki !

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 13 lutego 2005 14:46 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Therm line drink

CENA: 3.06zł
Trec - Baton Booster

CENA: 5.90zł
Trec - Mass XXL

CENA: 159.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

nPiotr

Wysłana - 13 lutego 2005 14:46    Edytuj Cytuj
wrzucasz piers z kuraka do gotujacej sie wody i gotujesz ok. pol h.

BigiKozok

Wysłana - 13 lutego 2005 14:54    Edytuj Cytuj
Eeeee mnie to sie wydaje,ze pół godziny to troche długo.Chyba,ze wolisz pierś ala trociny.Według mnie tak 10-15 min i styka,moze i mniej.Hmmm...

Bedzie pisk!!!!!!!!!

-Mały-

Wysłana - 13 lutego 2005 15:13    Edytuj Cytuj
a do wody cos wrzucacie ?? jakas marchew grzybki dla smaku czy sama piers niepokrojona ??

wrzuce najwyzej na 25 min :P Bedzie pomiedzy :)

killer87

Wysłana - 13 lutego 2005 15:39    Edytuj Cytuj
ja robie to tak zalewam woda w temp pokojowej gotuje az sie woda bedzie gotowac, zmniejszam troche ogien (woda ma sie caly czas gotowaC) i gotuje 20minut i jest mniam pozdrawiam.

zakrześ

Wysłana - 13 lutego 2005 15:47    Edytuj Cytuj
możesz do bulionu możesz do samej wody w całości dlużej się gotuje

jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj [http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak]
Ekspert -

Gugcio

Wysłana - 13 lutego 2005 15:53    Edytuj Cytuj
jako kucharz powiem tak wstaw worek ryzu i w tym samym czasie piers zkurczaka jak ryz bedzie gotowy to piers tez ale pamietaj gotuj rozmrozone piersi tylko wtedy czas ten sie sprawdza.jasne ze do wody trzeba cos wrzucic moga to byc swieze warzywa przyprawa typu wegeta czy rosol w kostce ale najlepiej swierza wloszcyna.przed gotowanie posol lekko wode.z powstalego wywaru mozesz przygotowac sos i w ten sposob ie zmarnujesz substancji pozostalych w wywarze.
sposob na prosty sos pomidorowy:
z powstalego wywaru wymierz ok 300ml dodaj mala puszke przecieru pomidorowego pogotuj chwile.w tym czasie w osobnym naczyniu wymieszaj lyzeczke maki pszennej ze 100gramami jogurtu i dobrze wymieszaj.do wymieszanej maki z jogurtem dolej troche gotujacego sie wywaru (tzw hartowanie - zapobiega powstawaniu grudek w sosie)wymieszaj i dodaj mieszanke do gotujacego sie wwaru dobrze wymieszaj pogotuj minutke w rzuc z powrotem miesu do sosu znow pogotuj minutke i smacznego:)

Sachem

Wysłana - 13 lutego 2005 15:59    Edytuj Cytuj
przyprawy typu "glutaminian sodu" bym sobie odpuscil

[http://www.smoczyjezdzcy.pl] - Smoczy Jeźdźcy - darmowa gra MMORPG w przeglądarce - polecam!
Ekspert -

Gugcio

Wysłana - 13 lutego 2005 16:08    Edytuj Cytuj
w najgorszym wypadku polecilem swieze warzywka a po za tym w takiej ilosci szkodliwy raczej nie bedzie:)

Gugcio

Wysłana - 13 lutego 2005 16:10    Edytuj Cytuj
w najgorszym wypadku chodzi o wegetke:)

Sachem

Wysłana - 13 lutego 2005 16:23    Edytuj Cytuj
swieze warzywka to chyba w najlepszym

[http://www.smoczyjezdzcy.pl] - Smoczy Jeźdźcy - darmowa gra MMORPG w przeglądarce - polecam!
Ekspert -

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Jak gotowac piersi z kurczaka ??

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.