Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 312 razy
słowa kluczowe: dalej  cwiczyć 
Autor

Jak dalej cwiczyć??

Koxik19

Wysłana - 16 sierpnia 2010 19:51    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

witajcie mam do was bardzo ważne pytanie zacznę od najważniejszego mialem 140kg i zaczolem stosowac diete przeciw grzybicza stosuje ja juz 4 miesiac i mam 116 kg bardzo ladny wynik ale teraz schodzi waga bardzo ciezko i moje pytanie jak cwiczyc zeby do tych 100kg zleciec przez te 4 miesiace cwiczylem jedynie na rowerku i ruch i palilem wiecej miesni niz tluszczu teraz gdy od 2 miesiecy chodze do pracy nie mam czasu na rowerek ale wlasnie odkad zaczolem chodzic do pracy spalilem o wiele wiecej tluszczu jednak lekarz powiedzial mi ze za szybko idzie i bedzie mi wisiala skora juz wisi bo schudlem 24 kg w 4 miesiace PLS pomozcie jak cwiczyc w domu w polowych warunkach zeby sie skora naciagnela i schudl te reszte KG

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 16 sierpnia 2010 21:03 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD 100% Pure Power

CENA: 4.00zł
SFD - SFD Leucine Carboplus

CENA: 22.00zł
PharmaFreak - Mass Freak

CENA: 229.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

akneraj

Wysłana - 16 sierpnia 2010 21:03    Edytuj Cytuj
Robiłeś jakąś przerwe przez te 4 miesiace, czy tylko ćwiczyłeś bez przerwy?

Co to jest za dieta, jaki ma rozkłąd BTW? Ile kalorii spozywasz?
Znawca -

NoXy

Wysłana - 16 sierpnia 2010 21:06    Edytuj Cytuj
Napisz nam swoją diete bo ona jest podstawą...
Może warto zrobić małą przerwę dać organizmowi czas na regeneracje i dopiero potem próbowac dalej bo jest takie powiedzenie im szybciej schudniesz tym szybciej przytyjesz więc im wolniej schudniesz tym wolniej przytyjesz !
Pamiętaj nic na siłę !

Cały czas poszerzam swoją wiedzę na temat ludzkiego organizmu ...

Koxik19

Wysłana - 17 sierpnia 2010 19:50    Edytuj Cytuj
jest to dieta przeciw grzybicza mam jesc 5 produktow dziennie zaczynjac od 7 rano konczac ostatni posilek 18 chodze do dietetyka i ona kaze mi cwiczyc ja sie pytam jak a ona ze no rowerem zebym jezdzil Dieta jest brana pod uwage mojej grupy krwi nie moge jesc slodkich owocow zandych serow mleka nic z maki tylko zytni chleb i woda miesa jedynie kuracz i wolowe i warzywa kazdego rodzaju i do tego biore tabletki ktore mi przepisal Dietetyk

lukaso100

Wysłana - 17 sierpnia 2010 20:36    Edytuj Cytuj
Już czuje, że ta dieta jest słaba. Wklej jadłospis chociaż na 1 dzień ;)

Koxik19

Wysłana - 17 sierpnia 2010 20:50    Edytuj Cytuj
ja jadlospis sobie sam ustalam poprostu mam kartke jakie produkty mam jesc i sobie robie diete jest znakomita stosowalem diety gdzie mailem odpowiednio wywarzone karolie i jedynie max 15 kg pol roku a tutaj 24 kg schudlem w 4 miesiace ale mi glownie chodzi o to zeby poprawic sylwetke a nie wiem kompletnie jak skora mi zwisa juz widac to

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Jak dalej cwiczyć??

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.