witajcie mam do was bardzo ważne pytanie zacznę od najważniejszego mialem 140kg i zaczolem stosowac diete przeciw grzybicza stosuje ja juz 4 miesiac i mam 116 kg bardzo ladny wynik ale teraz schodzi waga bardzo ciezko i moje pytanie jak cwiczyc zeby do tych 100kg zleciec przez te 4 miesiace cwiczylem jedynie na rowerku i ruch i palilem wiecej miesni niz tluszczu teraz gdy od 2 miesiecy chodze do pracy nie mam czasu na rowerek ale wlasnie odkad zaczolem chodzic do pracy spalilem o wiele wiecej tluszczu jednak lekarz powiedzial mi ze za szybko idzie i bedzie mi wisiala skora juz wisi bo schudlem 24 kg w 4 miesiace PLS pomozcie jak cwiczyc w domu w polowych warunkach zeby sie skora naciagnela i schudl te reszte KG
Robiłeś jakąś przerwe przez te 4 miesiace, czy tylko ćwiczyłeś bez przerwy?
Co to jest za dieta, jaki ma rozkłąd BTW? Ile kalorii spozywasz?
Znawca -
1281985380000
NoXy
Wysłana - 16 sierpnia 2010 21:06
Napisz nam swoją diete bo ona jest podstawą... Może warto zrobić małą przerwę dać organizmowi czas na regeneracje i dopiero potem próbowac dalej bo jest takie powiedzenie im szybciej schudniesz tym szybciej przytyjesz więc im wolniej schudniesz tym wolniej przytyjesz ! Pamiętaj nic na siłę !
Cały czas poszerzam swoją wiedzę na temat ludzkiego organizmu ...
1281985617000
Koxik19
Wysłana - 17 sierpnia 2010 19:50
jest to dieta przeciw grzybicza mam jesc 5 produktow dziennie zaczynjac od 7 rano konczac ostatni posilek 18 chodze do dietetyka i ona kaze mi cwiczyc ja sie pytam jak a ona ze no rowerem zebym jezdzil Dieta jest brana pod uwage mojej grupy krwi nie moge jesc slodkich owocow zandych serow mleka nic z maki tylko zytni chleb i woda miesa jedynie kuracz i wolowe i warzywa kazdego rodzaju i do tego biore tabletki ktore mi przepisal Dietetyk
1282067417000
lukaso100
Wysłana - 17 sierpnia 2010 20:36
Już czuje, że ta dieta jest słaba. Wklej jadłospis chociaż na 1 dzień ;)
1282070160000
Koxik19
Wysłana - 17 sierpnia 2010 20:50
ja jadlospis sobie sam ustalam poprostu mam kartke jakie produkty mam jesc i sobie robie diete jest znakomita stosowalem diety gdzie mailem odpowiednio wywarzone karolie i jedynie max 15 kg pol roku a tutaj 24 kg schudlem w 4 miesiace ale mi glownie chodzi o to zeby poprawic sylwetke a nie wiem kompletnie jak skora mi zwisa juz widac to