Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Jak długo może trwać powrót do formy?

pashczur

Wysłana - 20 stycznia 2010 18:21    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Mam pytanie: Jak długo może trwać powrót do formy? Pamiętam dosyć dawno temu mogłem przebiec 5 km szybkim tempem, niestety fast foody i alkohol + siedzący tryb życia to zmienił. Dosyć szybko się męczę. Oczywiście mówię o treningu z dietą. Chciałbym znowu mieć taką wydolność. Czy w krótkim czasie jest możliwość odzyskania tego co zaprzepaściłem?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 20 stycznia 2010 21:52 
W większości przypadków polecamy:

Peak - Whey Protein

CENA: 149.00zł
Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł
Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

iza121

Wysłana - 20 stycznia 2010 21:52    Edytuj Cytuj
zależne jest to od indywidualnych predyspozycji, czasu jaki minął od momentu rozpoczęcia siedzącego trybu życiu, stosunku wzrostu wagi i otłuszczenia który był przed i jest aktualnie. Wniosek na pytanie nie można odpowiedzieć jednoznacznie.

ktoś inny może nas uczyć i wskazywać nam drogę ale pracę musimy wykonać sami

rafalk73

Wysłana - 21 stycznia 2010 22:41    Edytuj Cytuj
Określenie "krótki czas" jest określeniem względnym. Dla jednych krótko to dwa tygodnie dla innych dwa miesiące
Myślę, że powrót do poprzedniego stanu zależy również od tego czy tego naprawdę chcesz (silna wola?). Myślę, że w czasie od 3 do 6 miesięcy możesz w dużej mierze powrócić do swojej uprzedniej formy
Pozdrawiam i życzę udanego powrotu do formy bo w ruchu jest zdrowie i długowieczność, w co głęboko wierzę.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Jak długo może trwać powrót do formy?

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.