Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 98 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Fitness
Jak długo może trwać powrót do formy? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: długo może trwać powrót formy
Autor "Jak długo może trwać powrót do formy?"   

pashczur
 Wysłana - 20 styczeń 2010 18:21        | zgłoś naruszenie regulaminu

Mam pytanie: Jak długo może trwać powrót do formy? Pamiętam dosyć dawno temu mogłem przebiec 5 km szybkim tempem, niestety fast foody i alkohol + siedzący tryb życia to zmienił. Dosyć szybko się męczę. Oczywiście mówię o treningu z dietą. Chciałbym znowu mieć taką wydolność. Czy w krótkim czasie jest możliwość odzyskania tego co zaprzepaściłem?

przyznaj SOG'a

iza121
 Wysłana - 20 styczeń 2010 21:52      [zgłoszenie]

zależne jest to od indywidualnych predyspozycji, czasu jaki minął od momentu rozpoczęcia siedzącego trybu życiu, stosunku wzrostu wagi i otłuszczenia który był przed i jest aktualnie. Wniosek na pytanie nie można odpowiedzieć jednoznacznie.

ktoś inny może nas uczyć i wskazywać nam drogę ale pracę musimy wykonać sami

przyznaj SOG'a

rafalk73
 Wysłana - 21 styczeń 2010 22:41       [zgłoszenie]

Określenie "krótki czas" jest określeniem względnym. Dla jednych krótko to dwa tygodnie dla innych dwa miesiące
Myślę, że powrót do poprzedniego stanu zależy również od tego czy tego naprawdę chcesz (silna wola?). Myślę, że w czasie od 3 do 6 miesięcy możesz w dużej mierze powrócić do swojej uprzedniej formy
Pozdrawiam i życzę udanego powrotu do formy bo w ruchu jest zdrowie i długowieczność, w co głęboko wierzę.

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Jak długo może trwać powrót do formy?

<< Bieżnia do 5kzł / Brak konducju przy HIIT >>

Podobne: A może rowerek? | FIT MAMA- powrót do formy | Kilka słów o tym jak sobie spieprzyć odchudzanie | Trener we Wrocławiu - jakie koszty i gdzie? | PIĘKNE UDA - jak to zrobić ? | =====czy znacie jakieś zioła na odchudzanie?????=====

Warto przeczytać: odzywanie w sportach walki | jedzenie w sportach walki | valentino\ | cwiczenia na dynamik | kg w ile dni | porównanie po 2 latach | winstrol ideca | south beach dieta | testenat 10% | payforme | south beach dieta forum | tribulus kazein | nie klam kochanie | wszystko metanabol | chicago bulls | bialko ww | drazek wroclaw | turnieje bokserskie dla juniorow | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL