Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Witam wszystkich Mam takie rzeczy: 1x Mdrol, 1x Epithin-e, 2x Horse Power, 1x Universal Storm (doża puszka 80 porcji) Planuje dokupić jakieś białko (megabol egg pro - dobrze na mnie działa) i tribulus (ale nie wiem jaki)
A moje pytanie jak byście to połączyli wszystko na dobry cykl
Mam 22lata Waga 110 kg Wzrost 183 cm Ćwiczę okołu 6 lat Nic dawno nie brałem 3 lata na sucho Cel Siła
100cm chce schudnąć więc stosuje dietę niskowęglową( węgle zastępuje tłuszczami żeby nie tracić mocy
1229355448000
flex1976 NO PAIN NO GAIN
Wysłana - 15 grudnia 2008 16:38
na ph masz jeszcze czas jeszcze nawet nie spróbowałeś żadnej suplementacji tak jak Ci radziłem mono Ci wystarczy ,ewentualnie coś przed treningowego możesz dodać jeżeli chodzi o białko to już gorszego nie mogłeś wybrać????
Zmieniony przez - flex1976 w dniu 2008-12-15 16:39:22
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Ekspert -
1229355497000
Mr_Hyde
Wysłana - 15 grudnia 2008 16:41
trochę się napaliłem już a juz to wszystko mam to pewnie wezmę dlatego najpierw planowałem samego hp z tym stormem(czy jakims mono) a potem mdrol z epithine
1229355685000
Mr_Hyde
Wysłana - 15 grudnia 2008 17:33
Pomoże ktoś to sensownie rozpisać
1229358792000
jojo18
Wysłana - 15 grudnia 2008 18:15
1-2 1 cap mdrol 3-4 2 cap mdrol 3-6 3 cap epi i stroma w ostatnim tyg. hp bym sobie zostawil. ew. przed treningami bym jadl 1/2 porcji w czasie cyklu.
biegac -skakac- latac- plywac
1229361305000
Mr_Hyde
Wysłana - 15 grudnia 2008 21:10
A co myslicie o takim sposobie
10 dni hp rano na czczo 30 min przed posilkiem
30 dni hp(rano na czczo 30 min przed posilkiem) + storm (30 min po treningu)
10 dni hp(rano na czczo 30 min przed posilkiem) + storm (30 min po treningu)+ mdrol ( 1 tab rano po sniadaniu) + epitchine ( 1 tabletka 30 min przed treningiem)
35 dni mdrol ( po 1 tab rano i po treningu) + epithine ( po 1 tab przed treningiem i wieczorem) + bialko megabol egg pro ( rano i przed snem)
10 dni hp(rano na czczo 30 min przed posilkiem) + storm (30 min po treningu)+ mdrol ( 1 tab rano po sniadaniu) + epitchine ( 1 tabletka 30 min przed treningiem)
30 dni hp(rano na czczo 30 min przed posilkiem) + storm (30 min po treningu)
10 dni hp rano na czczo 30 min przed posilkiem
1229371820000
flex1976 NO PAIN NO GAIN
Wysłana - 15 grudnia 2008 22:54
za chooja nie mogę skumać o co Ci chodzi w tej rozpisce ????
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Ekspert -
1229378089000
Mr_Hyde
Wysłana - 15 grudnia 2008 23:33
czego w tym nie kumasz
przez 10 dni chce brac samego hp rano
pozniej przez 30 dni hp i storm
i tak dalej
raospisalem to na dni bo latwiej bylo porcje policzyc co na ile mi starczy np hp to 50 porcji(1 puszka) wiec starczy na 50 dni przy jednej dawce a storm to 40 porcji( 1 puszka) wiec starcza na 40 dni wsumie i tak dalej