Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 403 razy
słowa kluczowe: brać 
Autor

Jak brać

Mr_Hyde

Wysłana - 15 grudnia 2008 16:30    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam wszystkich
Mam takie rzeczy: 1x Mdrol, 1x Epithin-e, 2x Horse Power, 1x Universal Storm (doża puszka 80 porcji)
Planuje dokupić jakieś białko (megabol egg pro - dobrze na mnie działa) i tribulus (ale nie wiem jaki)

A moje pytanie jak byście to połączyli wszystko na dobry cykl

Mam 22lata
Waga 110 kg
Wzrost 183 cm
Ćwiczę okołu 6 lat
Nic dawno nie brałem 3 lata na sucho
Cel Siła

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 15 grudnia 2008 16:33 
W większości przypadków polecamy:

PharmaFreak - Mass Freak

CENA: 229.00zł
SFD - SFD Mass Activator

CENA: 65.00zł
SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

pstroki

Wysłana - 15 grudnia 2008 16:33    Edytuj Cytuj
ile cm w talii masz ?

Mr_Hyde

Wysłana - 15 grudnia 2008 16:37    Edytuj Cytuj
100cm chce schudnąć więc stosuje dietę niskowęglową( węgle zastępuje tłuszczami żeby nie tracić mocy

flex1976 NO PAIN NO GAIN

Wysłana - 15 grudnia 2008 16:38    Edytuj Cytuj
na ph masz jeszcze czas
jeszcze nawet nie spróbowałeś żadnej suplementacji
tak jak Ci radziłem mono Ci wystarczy ,ewentualnie coś przed treningowego możesz dodać
jeżeli chodzi o białko to już gorszego nie mogłeś wybrać????

Zmieniony przez - flex1976 w dniu 2008-12-15 16:39:22

"Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota,
choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Ekspert -

Mr_Hyde

Wysłana - 15 grudnia 2008 16:41    Edytuj Cytuj
trochę się napaliłem już a juz to wszystko mam to pewnie wezmę dlatego najpierw planowałem samego hp z tym stormem(czy jakims mono) a potem mdrol z epithine

Mr_Hyde

Wysłana - 15 grudnia 2008 17:33    Edytuj Cytuj
Pomoże ktoś to sensownie rozpisać

jojo18

Wysłana - 15 grudnia 2008 18:15    Edytuj Cytuj
1-2 1 cap mdrol
3-4 2 cap mdrol
3-6 3 cap epi
i stroma w ostatnim tyg.
hp bym sobie zostawil. ew. przed treningami
bym jadl 1/2 porcji w czasie cyklu.

biegac -skakac- latac- plywac

Mr_Hyde

Wysłana - 15 grudnia 2008 21:10    Edytuj Cytuj
A co myslicie o takim sposobie

10 dni hp rano na czczo 30 min przed posilkiem

30 dni hp(rano na czczo 30 min przed posilkiem) + storm (30 min po treningu)

10 dni hp(rano na czczo 30 min przed posilkiem) + storm (30 min po treningu)+ mdrol ( 1 tab rano po sniadaniu) + epitchine ( 1 tabletka 30 min przed treningiem)

35 dni mdrol ( po 1 tab rano i po treningu) + epithine ( po 1 tab przed treningiem i wieczorem) + bialko megabol egg pro ( rano i przed snem)

10 dni hp(rano na czczo 30 min przed posilkiem) + storm (30 min po treningu)+ mdrol ( 1 tab rano po sniadaniu) + epitchine ( 1 tabletka 30 min przed treningiem)

30 dni hp(rano na czczo 30 min przed posilkiem) + storm (30 min po treningu)

10 dni hp rano na czczo 30 min przed posilkiem

flex1976 NO PAIN NO GAIN

Wysłana - 15 grudnia 2008 22:54    Edytuj Cytuj
za chooja nie mogę skumać o co Ci chodzi w tej rozpisce ????

"Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota,
choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Ekspert -

Mr_Hyde

Wysłana - 15 grudnia 2008 23:33    Edytuj Cytuj
czego w tym nie kumasz

przez 10 dni chce brac samego hp rano

pozniej przez 30 dni hp i storm

i tak dalej

raospisalem to na dni bo latwiej bylo porcje policzyc co na ile mi starczy np hp to 50 porcji(1 puszka) wiec starczy na 50 dni przy jednej dawce a storm to 40 porcji( 1 puszka) wiec starcza na 40 dni wsumie i tak dalej

jojo18

Wysłana - 16 grudnia 2008 15:27    Edytuj Cytuj
rozpisz to po ludzku

biegac -skakac- latac- plywac

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.