Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Jak Zwiększyć Siłę Ciosu?

karotka2

Wysłana - 19 października 2005 15:24    Edytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Chciałabym przed zawodami zwiększyć siłę ciosu. Chodzi mi o mocne uderzenie w rękawicy na głowe. Może znacie jakieś pare ćwiczeń do wykonywania w domu na ręce aby zwiększyć siłę? Wiem, że był na ten temat e-book ale po angielsku. Jeśli ktoś ma jakieś propozycje, proszę pisać. Zaznaczam, że nie mam w domu worka treningowego, tylko rękawice.

SPRZEDAM PREZENTACJE MATURALNE- [http://www.insomnia.pl/Sprzedam_Prezentacje_Maturalne_50_z%C5%82-t653355.html]

www.pajacyk.pl
www.polskieserce.pl

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 19 października 2005 17:57 
W większości przypadków polecamy:

Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł
SFD - SFD Shaker

CENA: 8.00zł
Olimp - T-100

CENA: 89.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Rotomi

Wysłana - 19 października 2005 17:57    Edytuj

Usunięty przez _Knife_ za naruszenie Pkt4 regulaminu forum.

ŁKS ŁÓDŹ

Wanderlei Silva Fan

_Knife_

karotka2

Wysłana - 20 października 2005 15:18    Edytuj
knife dzieki

SPRZEDAM PREZENTACJE MATURALNE- [http://www.insomnia.pl/Sprzedam_Prezentacje_Maturalne_50_z%C5%82-t653355.html]

www.pajacyk.pl
www.polskieserce.pl

Tasiu91TKD

Wysłana - 20 października 2005 21:47    Edytuj
Nie wiem jak inni, ale ja bilem piescmi w sciane, przez ok. rok, teraz moge walnac w sciane z cales sily i tylko troche lapa mnie piecze :P Ale czytalem ze to nie robi dobrze jesli chodzi o zdrowie i kosci -.-

DJAlly

Wysłana - 21 października 2005 02:50    Edytuj
Ciekawa strona, Knife, łap soga.

pozdrawiam
-* DJ'Ally *-

anonym_21

Wysłana - 21 października 2005 14:50    Edytuj
Ważne jest wiele rzeczy jeśli chodzi o siłe. Tak więc na wielu rzeczach na raz powinieneś się skupić. Technika - cios musi być dobrze wykonany żeby miał odpowiednią siłę (nie można walić bezsensownych cepów). Na pewno musisz też popracować nad szybkością. Wiele wiele czynników na to wpływa. Ćwicz tehcnikę i wal w worek na pewno poprawisz siłę ciosu.

Powodzenia

Pozdrawiam!

SFD FIGHT CLUB

"Dla tryumfu zła potrzeba tylko, żeby dobrzy ludzie nic nie robili."

STGT

Wysłana - 17 lutego 2006 15:18    Edytuj
Zakładam że technikę ciosu masz opanowaną :)
Musisz zwiększyć szybkość.Jeśli możesz przytyć zwiększ również masę mieśniową rąk.Pamiętaj że zwiekszając masę tracisz szybkość dlatego musisz rozłożyć treningi tygodniowe na szybkosciówki raz ćwiczenia na ręce dużymi cięzarami.Nie zapominaj że cała "maszyna" znajduje się na odcinku brzucha ;)

Na szybkość proponuje wykontywać ciosy w powietrze z obciązeniem coś koło 1kg na ręke.Natomiast jeśli chcesz powiekszyć mase cwicz dużym obciązeniem po pare powtórzen / oczywiście cwicz mase rak /

siła ciosu = masa + prędkość :)

Przemas86

Wysłana - 24 lutego 2006 13:20    Edytuj
Mocniejsza i szybsza rotacja biodrem powinna zalatwic sprawe, ale worek wiecej zdziala ale poki jak masz malo czasu proboj z wieksza rotacja na ostatnia chwile to powinno pomoc.

MMA

Przegląd tygodnia | Temat zamknięty

Jak Zwiększyć Siłę Ciosu?

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.