Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Jak Spowolnić Przemiane Materii????

fatum303

Wysłana - 18 lutego 2006 18:06    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Hello!!! Mam jedno barzo interesujace(moim zdaniem) pytanko: jak spowolnic metabolizm ? Przez ten je**ny metabolizm mam problem z rozbudowa masy miesniowej na ktorej jak by nie bylo bardzo mi zalezy
Pochlaniam ogromne ilosci katori ktore zamiast regenerowac miesnie laduja w klopie Cwicze jak zwierz 3 x w tygodniu ale efekty sa dosc mizerne
Kilka informacji o mnie ktore pewnie i tak nie sa potrzebne ale kto wie:
mam za soba 1 rok przemyslanych treningow, spisalem sobie extra dietke (2,7b/6ww/1t), mam 18 lat jestem ektomorfikiem o ile dobrze pamietam

jedz dużo a będziesz duży (albo gruby):)

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 18 lutego 2006 18:11 
W większości przypadków polecamy:

Weider - Giant Mega Mass 4000

CENA: 235.00zł
Olimp - ARGI POWER

CENA: 48.90zł
Trec - Mass XXL

CENA: 109.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

LUKI

Wysłana - 18 lutego 2006 18:11    Edytuj Cytuj
Daj 6ww 2b 1.5t

misiek
Specjalista -

uzurpator

Wysłana - 18 lutego 2006 18:23    Edytuj Cytuj
Waga? Dieta?

This subject matter was transported to yourself because your-person requested to be imparted
of knowledge of extends from either us or one of us cooperators,
if you do not need to acquire biddings from ourselves once more please speak to ourselves here.

konus2004

Wysłana - 18 lutego 2006 18:25    Edytuj Cytuj
słuchaj musisz spożywać więcej kalori też jestem ektomorfikiem wpierdzielam ponad 6000 kcal i niestety nic na to nie poradzisz w niewielkim stopniu może zmniejszysz przemiane materii ale i tak to bardzo dużo nie da. Obydwoje mamy pecha

Agassi

Wysłana - 19 lutego 2006 11:14    Edytuj Cytuj
Z tego co piszesz wynika raczej, że masz kłopoty z trawieniem albo źle się odżywiasz skoro "większość ląduje w klopie" A tak poważnie to masz tylko 18 lat i to dlatego, za parę lat pewnie wszystko się zmieni - sam znam masę takich przypadków (w liceum szkielet a po kilku latach studków - drugi podbródek hehe)

"Wszyscy ludzie są tacy sami, chcą szczęścia i nie chcą cierpieć"

fatum303

Wysłana - 19 lutego 2006 22:15    Edytuj Cytuj
OK Waze 65 kg Co do dietki to wyglada to tak 2,7 g bialka/ 6 g weglowodanow/ 1 g tluszczy/ na 1 kg calkowitej masy ciala jak wyzej zreszta.
Kurde ogolnie to mnie krew zalewa kiedy widze jak rosna moi kumple - zadnej dietki do cwiczen sie nie przykladaja a efekty sa calkiem calkiem ehhh.
Acha jeszcze jedno z trawieniem nie mam zadnych klopotow tylko ze to co strawie odrazu "idzie" na jakies ******ly zamiast do miesni:-/
Ekto maja przesrane ...

jedz dużo a będziesz duży (albo gruby):)

Fistah

Wysłana - 20 lutego 2006 22:21    Edytuj Cytuj
Również mam podobny problem. Waże 57 kg (szkieletor) i nie moge przytyć(jem 3500kcal) :/.Wszystko ląduje w kiblu. . Nie wiem co mam zrobić,dać więcej ww czy tłuszczy ?? Czy mógłbym połączyć 8g ww z 4g tłuszczy ??

Hardgainerzy mają prze*****e

Fistah

Wysłana - 21 lutego 2006 13:58    Edytuj Cytuj
Odpisze ktoś ??

Charon ZASŁUŻONY

Wysłana - 21 lutego 2006 15:28    Edytuj Cytuj
Przeżuwaj dokładniej, pomocne mogą okazać się też eznymy trawienne. Część posiłków możesz zamienić na bardziej przetworzone. Najlepiej wklej swoją dietę.

Agassi dobrze napisał, dzisiaj narzekasz na typ budowy, za kilkanaście lat będziesz z łezką w oku wspominał czasy bez brzuszka

Zmieniony przez - Charon w dniu 2006-02-21 15:30:34

Beatus, qui prodest, quibus potest
Ekspert -

pirozek35

Wysłana - 21 lutego 2006 15:34    Edytuj Cytuj
moj kumpel mial podobny problem i okazalo sie ze ma tasiemca

LUKI

Wysłana - 21 lutego 2006 17:38    Edytuj Cytuj
Ginomen ma tasiemca

misiek
Specjalista -

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Jak Spowolnić Przemiane Materii????

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.