"When the flood calls, you have no home, you have no walls"
Vecht of sterf - Je bent een kleine stinkende vieze zuigende kankerhoer!
Ekspert -
1050433849000
SFD
Wysłana - 15 kwietnia 2003 21:20
Dzięki, ale już to czytałem.. Chodzi mi o to ie serii robić po ile powtórzeń.Np. pompek przysiadów ,w jakich dniach ćwiczyć, kidy się regenerować.
1050434424000
Michail ZASŁUŻONY
Wysłana - 15 kwietnia 2003 23:10
Poczytaj cały Atlas ĆwiczeńOKŁADNIE to znajdziesz odpowiedzi-czytaj i pytaj
Pozdrawiam wszystkich ambitnych-"Wszystko,co Cię nie zabije czyni Cię mocniejszym" Michail-Moderator Działów:"Trening" & "Dla zupełnie zielonych" & "Z archiwum kulturystyki" http://www.kulturystyka.pl/atlas/
========================= To ze nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego ale tez mojego id. Pod blokiem moim kazden jeden sie stroi w pieknym stroju wymontowuje radia ...
UWAGA !!! Bo ida jak wiesc niesie mlodziency z paskami na dresie
1050478565000
Seewy SKF Dwunastka KRK
Wysłana - 16 kwietnia 2003 12:08
W tym linku ktory podal Kruszek na samym dole masz plany treningowe.
Pozdrawiam - Leniwy SiWy Doradca w dziale: "Trening" ---------------------------- "Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
Ekspert -
1050487735000
SFD
Wysłana - 16 kwietnia 2003 22:04
Dzięki chłopaki Mam jedno pytanie odnośnie regeneracji:Czy w dziń po treningu, gdy jestem zmęczony lekkie ćwiczenia typu pompki przy ścianie, rozciąganie jednej sprężyny przyśpieszą regenerację. Zakwasy mam 1-2 dni. Łapcie po sogu
1050523459000
IzNoGooD
Wysłana - 16 kwietnia 2003 22:47
na zakwasy trening na pewno ci nie pomoze to nie o to chodzi jak boli to dobrze znaczy ze rosnie a jak rosnie znaczy ze trzeba dac mu spokuj i stworzy dogodne warunki do tego (czyt. dieta - przypisek autora). A na zakwasy dobra jest sauna masaz tudziez goraca kapiel no i oczywiscie oklad z mlodych piersi (ale jak wszyscy wiemy oklad jest dobry na wszystko
).
POWODZENIA
========================= To ze nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego ale tez mojego id. Pod blokiem moim kazden jeden sie stroi w pieknym stroju wymontowuje radia ...
UWAGA !!! Bo ida jak wiesc niesie mlodziency z paskami na dresie
1050526048000
Michail ZASŁUŻONY
Wysłana - 17 kwietnia 2003 09:42
Szkoickie bicze-na przemian ciepły i zimny prysznic zakończony letnim. To zaraz po treningu. Do tego L-Glutamina (o ile masz właściwą diete-to podstawa)5g po treningu lub pod koniec.
Pozdrawiam wszystkich ambitnych-"Wszystko,co Cię nie zabije czyni Cię mocniejszym" Michail-Moderator Działów:"Trening" & "Dla zupełnie zielonych" & "Z archiwum kulturystyki" http://www.kulturystyka.pl/atlas/
Witam IzNoGooD nie zgadzam sie z tobą , to sciema z tymi zakwasami , że jak mięsien boli to znaczy se rośnie . jeśli masz krótkie odpoczynki między seriami to mięsnie nie dotlenią sie wystarczająco , a jak nie są dotlenione to na drugi dzien to boli (wasze niby zakwasy). Wez jednego dnia rób krótkie odpoczynki między seriami , a drugigo Długie. i porównaj ....