Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Jabłczan a Kreatyna

kuba10

Wysłana - 07 kwietnia 2008 21:37    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam. Jaka jest róźnica miedzy jablczanem kreatyny a sama kreatyma. Co byscie polecali osobie która dopiero zaczyna??

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 07 kwietnia 2008 21:41 
W większości przypadków polecamy:

ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł
Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł
Olimp - ARGI POWER

CENA: 48.90zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,   odżywki na masę

odzywa18

Wysłana - 07 kwietnia 2008 21:41    Edytuj Cytuj
Osobie ktora zayczna polecamy dobrze zbilansowana diete. witaminy i mineraly. Jesli chodzi o kreatyne to Mega Capsy z Olimpu badz Kretke mono z Vitalamaxa

faftaq

Wysłana - 08 kwietnia 2008 01:18    Edytuj Cytuj
jablczan kreatyny to jedna z jej form. podobnie jak monohydrat, ester itp - co chcesz wiedziec dokaldnie?

Układanie diet i konsultacje z zakresu żywienia i suplementacji we wspomaganiu wysiłku i pracy nad estetyką sylwetki: diet.sportowa@gmail.com
Ekspert -

R3KiN

Wysłana - 01 stycznia 2009 20:17    Edytuj Cytuj
Jakie są różnice w efektach obydwu preparatów? Który jest odpowiedniejsze dla osoby z 8 miesiącami stażu, 75kg wagi.

DamianCsz

Wysłana - 01 stycznia 2009 20:42    Edytuj Cytuj
roznica jest taka ze zwykle mono niektorych bardziej zalewa woda niz jablczan efekty sa te same. wez sie za dobra diete i trening i mozesz kupic mono -np OLIMP 1250 dobre i oplacalne albo cm3 trec

syrius18

Wysłana - 01 stycznia 2009 20:55    Edytuj Cytuj
Ja osobiscie bylem zadowolony z mono i na twoim miejscu tez bym kupił monohydrat ze wzgledu na cene, a efekt koncowy bedzie tak samo zadowalajacy jak estry/jablczany

R3KiN

Wysłana - 03 stycznia 2009 11:38    Edytuj Cytuj
Dieta jakaś jest, wysokokaloryczna, nie określona ścisle. Staram się wsuwać to co zdrowe, zwłaszcza w dni treningowe, twarogi, ser, szynka, maślanka tuńczyk etc. Przy zachowaniu wysokiego bilansu kalorycznego(4000 i wyżej) :)

No właśnie słyszałem że po monohydracie się "puchnie", a jabłczan jest trochę mniej "wizualny". Cenowo jabłczan wychodzi chyba z 30-40zł drożej więc do przeżycia, byleby efekty były ładne ;]

DamianCsz

Wysłana - 03 stycznia 2009 12:14    Edytuj Cytuj
jezeli masz dobry trening i dobra dopracowana diete to i po jablczanie i po mono spuchniesz ladnie wszystko zalezy od Ciebie a kreatyna ma Ci w tym tylko pomuc

sebek1982

Wysłana - 03 stycznia 2009 12:51    Edytuj Cytuj
piszesz ze dopiero zaczynasz to narazie daruj sobie kreatyne skoncentruj sie na diecie a co do roznic to na moim przykladzie wyglada to tak ze na mono bardziej mi ida wymiary a na jablku sila , zaraz powiecie ze na mono mnie zalewa to uprzedzam pytanie i mowie ze nawet po przerwie kilku tyg od cyklu jak spadnie woda to i tak mam wymiary wieksze jak po jablku ;)

Bez Farmaceutyki Nie Ma Co Liczyć Na Wyniki .
Specjalista -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Jabłczan a Kreatyna

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.