Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1729 razy
słowa kluczowe: wbija 
Autor

JAK WBIJAĆ??

SHERMAN

Wysłana - 06 lipca 2003 18:16    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

CZESC WAM !! Mam pytanie : jak głęboko wbić igłe podczs wstrzykiwania teścia , bo dziś sam robiłem zastrzyk i niewiem czy nie za płytko wbiłem igłe,przedtem to mi kumpel wbijał ale nie zwrócilem uwagi jak gleboko. Ja wbiłem nieco ponad połowe igły czy to dobrze??? z dóry dzięki za wskazówki

W dzisiejszych czasach dobrze mieć plecy

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 06 lipca 2003 18:23 
W większości przypadków polecamy:

Trec - NitroBolon

CENA: 134.00zł
Olimp - ARGI POWER

CENA: 48.90zł
ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Arek_NR

Wysłana - 06 lipca 2003 18:23    Edytuj Cytuj
Wbij igle tak aby schowala sie cala.
Nie zapomnij o odciagnieciu tloczka by sprawdzic czy nie natrafiles na zyle.

...::: Pozdrawiam :::...

"Wszystko co polskie jest moje: niczego wyrzec się nie mogę! Wolno mi być dumnym z tego, co w Polsce jest wielkie, ale muszę przyjąć i upokorzenie, które spada na naród za to co jest w nim marne." - Roman Dmowski

SHERMAN

Wysłana - 06 lipca 2003 18:52    Edytuj Cytuj
Arek_NR dzięki za wskazówke . A czy wbijać igłe prosto czy pod ukosem????

Arek_NR

Wysłana - 06 lipca 2003 19:05    Edytuj Cytuj
Masz tu ladny artukul o iniekcji: http://www.kulturystyka.pl/artykuly/66
wszystko jest adnie opisane

"Wszystko co polskie jest moje: niczego wyrzec się nie mogę! Wolno mi być dumnym z tego, co w Polsce jest wielkie, ale muszę przyjąć i upokorzenie, które spada na naród za to co jest w nim marne." - Roman Dmowski

SHERMAN

Wysłana - 06 lipca 2003 19:22    Edytuj Cytuj
Arek_NR dzięki za wszystko

Meta rulez

Wysłana - 07 lipca 2003 01:19    Edytuj Cytuj
Sherman jak masz wbijać igłe całą w muła to zakup 0.8 bo inna może się złamać to jest moja wskazówka dla Ciebie.

Troche metki dla sylwetki :D
Specjalista -

__Logan__

Wysłana - 07 lipca 2003 08:38    Edytuj Cytuj
Nie wolno wbijac igly do konca, bo moze sie zlamac i schwac pod skore. Zawsze zostawiaj pare milimetrow na wierzchu.

pozdrawiam Logan
"Posrod zwyczajnych chwil, budzic sie rano ze spokojem - zwykle marzenie moje. W sumie, swiata wcale zmieniac nie chce, to bylo by szalenstwem dlatego juz nie mysle o tym wiecej.[...]Usmiecham sie, bo umiem wybrac, mam swiadomosc, pelny wolnosci, nie jak zaprogramowany robot"

"Kazdy jest swirem - kwestia tylko na ile."
Znawca -

SHERMAN

Wysłana - 07 lipca 2003 22:38    Edytuj Cytuj
Chłopaki dzięki za rady będe teraz już wiedział jak sie kłuć ]:->

VLAD.IV ZASŁUŻONY

Wysłana - 07 lipca 2003 23:37    Edytuj Cytuj
koxiarze

członek-mafia.suple.hardcor.pl

członek-mafia.suple.hardcor.pl
Specjalista -

SFD

Wysłana - 09 lipca 2003 18:50    Edytuj Cytuj
MYSLE ZE 0,7 W ZUPELNOSCI WYSTARCZY. JESLI CHODZI O MIEJSCE INJEKCJI TO POLECAM W NOGE-TJ UDO. ZALETA JEST TO ZE SAM SOBIE ROBISZ SHOOTA :)
NIE CZAJE JAK WY ROBICIE TE ZASTRZYKI ZE WAM SIE IGLA LAMIE HEHE...NAPINACIE MIESNIE CZY CO??

STARAM SIĘ IŚĆ DO PRZODU, NIE ZAGLĘBIAJĄC SIĘ W PRZESZŁOŚĆ-TO CO JUŻ MIAŁO MIEJSCE...

__Logan__

Wysłana - 10 lipca 2003 00:30    Edytuj Cytuj
Tu nie chodzi o to ze sie igla lamie, tylko ze sie moze zlamac. Nawet jesli szansza jest 1 na 100, to jak sie zdarzy to czy chcialbys leciec z igla w dupie do lekarza? Usuwa sie ja chirurgicznie, a chyba malo jest osob co takie rzeczy lubia. Wiec lepiej uwazac.

pozdrawiam Logan
"Posrod zwyczajnych chwil, budzic sie rano ze spokojem - zwykle marzenie moje. W sumie, swiata wcale zmieniac nie chce, to bylo by szalenstwem dlatego juz nie mysle o tym wiecej.[...]Usmiecham sie, bo umiem wybrac, mam swiadomosc, pelny wolnosci, nie jak zaprogramowany robot"

"Kazdy jest swirem - kwestia tylko na ile."
Znawca -

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

JAK WBIJAĆ??

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.