No wiec wlasnie???   Płeć: Mężczyzna   Wiek: .   Waga: .   Wzrost: .   Obwód klatki: .   Obwód ramienia: .   Obwód talii: .   Obwód uda: .   Obwód łydki: .   Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: .   Aktywność w ciągu dnia: .   Uprawiany sport lub inne formy aktywności: .   Odżywianie: .   Cel: szybka redukcja   Ograniczenia żywieniowe: .   Stan zdrowia: .   Preferowane formy aktywności fizycznej: .   Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: .   Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: .   Stosowane wcześniej diety: .
1. Polecam słownik 2. Trzeba się troszkę wysilić, żeby były efekty.. 3. Nie istnieje coś takiego jak dieta cud ani spalenie brzucha/wyrobienia kaloryfera w tydzień 4. Jak chcesz szybko zrzucić brzuch.. to chirurg plastyczny i odsysanie tłuszczu, 5. Użyj wyszukiwarki 6. Było masę takich tematów 7. Za przykład choćby a6w czy abs/abs II 8. Dieta 9. Jak wyżej poszukaj sam.. nikt nie będzie za ciebie odwalał roboty..
Amen
1201010181000
Koniu151 KAPITAN KAJDAN
Wysłana - 22 stycznia 2008 15:02
i po co bezmyślnie kopiujesz czyjś tekst nie czytając nawet pytania?
brzuszki z obciążeniem. Ale same brzuszki cudów nie sprawią.
pzdr/
Układanie diet, treningi personalne kontakt tel:664829952, gg:5040999, koniu151.sfd@o2.pl
obecnie robie 4x60 z prostymi nogami i 4x60 z nogami opartymi o oparcie kanampy.
1201012913000
tatareq
Wysłana - 22 stycznia 2008 16:07
koniu... czy to z kopiowaniem tekstu to do mnie było ?> Jeżeli tak to odpowiadam.. nie skopiowałem nikogo tekstu.. sam to napisałem.. I odpowiedziałem co daje najlepsze efekty.. a6w i abs II ewentualnie moge dodać.. brzuszki z ,,hamulcem'' to znaczy robisz brzuszki normalnie.. i jak głowa dochodzi do kolan, naprężasz 3 sekundy brzuch i tak sobie je robisz.. mozesz dodać jeszcze np. prawy łokieć dotyka lewego kolana.. naprężasz 3 sekundy puszczasz.. dalej teraz lewy łokieć do prawego kolana itd. Kończąc.. rób brzuszki dokładnie a nie na szybkość..
1201014447000
Koniu151 KAPITAN KAJDAN
Wysłana - 22 stycznia 2008 16:19
a6w i abs to programy treningowe to raz, a dwa , że sa najlepsze to taki popularny mit, a6w i abs są dla tych co sami nie potrafią ułożyć planu.
oraz pamiętaj, że brzuch dzielimy na 3, a nie tylko 1 "strefę" i trzeba zaatakować każdą.
pzdr/
Układanie diet, treningi personalne kontakt tel:664829952, gg:5040999, koniu151.sfd@o2.pl