| Autor |
"Izotek cz4...cdn" |
|
|
Paweek
|
|
Wysłana - 13 luty 2008 20:46 | zgłoś naruszenie regulaminu
Kontynuacja poprzednich trzech tematów o jakże świetnym, cudnym, wspaniałym leku IZOTEKU. Wpisujcie swoje przeżycia, doznania, pytania i obawy...wszystko...
pzdr
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
MoonBlade
|
|
zakosiłeś mi... buu
i dałeś denny wstęp bez pozdro.. lichy z Ciebie zakładacz !
o ne ne ne za dużo białych plam masz, żeby nowy post założyć, poza tym co to kółko wzajemnej adoracji, mój post izo 4 i tyle
kult
dobra h u j raz ze koniec spamu dwa ustąpie głupszemu zarty, ja zrobie drugi cykl w******le cała zalecana dawke w 3 meisiace i izo 5 jest moje lece spac i snic koszmary na izo haha pozdro
one!! o!!ne!! o!!ne !!
Zmieniony przez - MoonBlade w dniu 2008-02-13 20:59:19
|
|
|
kult
|
|
paweek moze by tak skasowac temat i kolega wyzej go zalozy?
|
|
|
MoonBlade
|
|
żartowałem :)
Mi to wisi kto założy, gogo Power Izo Rangers
Zmieniony przez - MoonBlade w dniu 2008-02-13 21:03:10
|
|
|
McKaken
|
|
mi już dwóch lekarzy zaproponowało izotretinoinę (jeden izotek, drugi aknenormin). Zrezygnowałem. Przede wszystkim po lekturze zachodnich for internetowych, gdzie wielu ludzi deklarowało nawroty po latach. Wprawdzie człowiek z trądzikiem da się pochlastać choćby i za pare miesięcy spokoju, ale jak sobie pomysle o zonku, który bym złapał po 2-3 latach i nawrocie to mi się troche odechciewa
Polskojęzyczne strony na ten temat raczej też nie zachęcają, cała masa ludzi którzy biorą lek 2 tygodnie bądź miesiąc i się zachwycają efektami (zwykle 16-17latkowie), mało ludzi którzy mieli kurację kilka lat temu i mogą coś powiedzieć na ten temat.
Przewałkowałem też co nieco tematu z sfd, który na szczęście stał na nieco wyższym poziomie niż te na innych polskich forach Ale ogólnie nie przekonalo mnie to. Tym bardziej, że samych syfów nie mam aż tak dużo i w większości są to zaskórniki, natomiast mam całą masę blizn i przebarwień po starych syfach, na których ten lek nie pomaga, a wręcz przeciwnie - pogarsza sprawę.
Mam to już po prostu w dupie Moje plecy przypominają poligon ale mówi się trudno, nauczyłem się już z tym żyć. Może strzele sobie jakąś serię mikrodermabrazji kiedyś albo jakieś kwasy na ten poligon, ale na razie floty brak ;) Bo to trzeba z 10 razy zrobić i 150 zł za zabieg nie brzmi zachęcająco.
Pozdrawiam wszystkich izotekowców i braku nawrotów życzę :) | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
kult
|
|
mckaken dawaj foto my tu ocenimy czy musisz szamac 80 czy 100mg dziennie hahaha
|
|
|
McKaken
|
|
|
|
|
soki87
|
|
jem 5 opkawanie, poprawa widoczna, ale szyje mam z*****.
jem 30 mg dziennie. napisze cos jak mi sie juz poprawi w 100% ;] | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
MoonBlade
|
|
Soki dawaj dawaj fotki i opisuj jak tam :)
McKaken
Zobaczymy czy pobijesz mistrza k1
ludzi którzy biorą lek 2 tygodnie bądź miesiąc i się zachwycają efektami
Ja biorę ponad 100 i mam gorsze efekty niż niektórzy po 30/40 dniach, więc będzie dobrze... Poligon na plecach.. brzmi słodko
Zmieniony przez - MoonBlade w dniu 2008-02-13 23:08:32
|
|
|
piotrorts
|
|
Nawroty moze i sa ale watpie ze tradzik wraca do takiej postaci jak przed izo...Ogolnie moze wrocic ale duzo lagodniejszy a wtedy wystarcza mazidla albo jakies zabiegi... | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
Paweek
|
|
MoonBlade sorry ale mnie tak bardzo kusiło by to założyć :P
u mnie juz spokój z trądzikiem na twarzy od jakiegoś 1,5 miesiąca. jak coś wyskoczy to na plecach lub barkach....ale to też szybko ginie. teraz moze troche więcej wyszło (1 na dzień) bo od tygodzina mam zwiększną dawke na 40 i jaaazzzddaaaa!! pod koniec maja już koniec kuracji :D. bede miał kuracje na 8 miesięcy.
pzdr
|