A jak u Ciebie Kult. Poprawia się stan skóry z czasem czy p**da ? NO i czy w ogóle chociaż trochę nawilżałeś twarz w ciągu całej kuracji ?
1219352010000
kult
Wysłana - 21 sierpnia 2008 23:10
nie nawilzałem wogole nawet jak sie sypała, o stanie skory mozesz poczytaj w moich postach, mialem wysyp po roa jak skonczylem, klatka brzuch plecy, twarz, o dziwo wszytko znikło i zostało bardzo mało i tylko sie juz goji nic nowego. Robie te kuracje na morde i wychodzi pieknie skora coraz lepsza, przydalo by sie zrobic 3-5 zabiegow jeszcze, ale tyle mi wystarczy, tym bardziej ze zabijam izo od 1 wrzesnia, wiem ze duzo nie zostało, ale zeby dobic ostatni gwóźdz do trumny zrobie 6 miechow na 40mg codziennie, ale zaczne od 20mg i bede obserwowal. :) Skóra juz tez sie nie swieci jak odrazu po cyklu itp. Bralem clomid niedawno i hcg wiec to tez moze dlatego mnie wysypalo wtedy, izo skonzcylem 30 kwietnia tego roku. Robilem mikrodermabrazje, kwasy, lasery na morde i wszystko cacy. 3 Miechy po izo czasmi na 100mg na dobe robilem zabiegi i jest ok, a zabiegi byly naprawde glebokie na mordzie
do roboty poganie...
1219353016000
VinsSFD
Wysłana - 21 sierpnia 2008 23:12
brał ktoś Izo a potem ładował sterydy ?? wracają pryszcze na cyklu i po nim czy tylko na cyklu ?