Do Matti84-Ok,bede czekal na info od ciebie

Acha mam pytanko,wczoraj widzialem w aptece tabletki BELISSA HYDRO ktore podobnie jak CAPIVIT HYDRO CONTROL nawilzaja skore od wewnatrz ale nie maja w skladzie witaminy A ktora lekarz mi zakazal brac ze wzgledu na branie IZO by nie przedawkowac a maja np SPIRULINE i HYDROLIZAT BIALEK KOLAGENOWCH,WITAMINE E,WITAMINE C,BETA KAROTEN I WYCIAG ZE SKRZYPU POLNEGO ktore sa tez podobno odpowiedzialne za ladny stan skory i pomagaja ja nawilzac od srodka,niewiesz czy je mozna brac z IZO???Ja dopiero mam wizyte u swego dermatologa 26 maja wiec jakbys mogl zapytaj teraz jak ty pojdziesz swego lekarza,bede ci wdzieczny

Ok,to czekam na wiadomosci od ciebie o czyms na przebarwienia i na temat tych tabletek.PS-z innej beczki-jak sie ma ladna buzke to zaraz ma sie lepsze powodzenie

Milej niedzieli ci zycze,pozdro dla wszystkich"forumowiczow"

Acha,mialem wysyp juz po ok.3 tabletce a teraz jak narazie nic,cieszy mnie to niezmiernie,oby tak dalej

Pory na skorze mam wg.mnie ladne,nie widac by byly rozszerzone,w ogole buzia wyglada extra po IZO a lekarz przepisal mi 20mg na dzien a waze 77kg,do uslyszenia