Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1031 razy
słowa kluczowe: insulina 
Autor

Insulina

SFD

Wysłana - 19 lutego 2004 18:44    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam! Moglibyscie moze mi przyblizyc jak dokladniej dziala insulina, jakie sa jej skutki uboczne, oraz jak ja stosowac. Jakie dawki stosowac.... jakie jest ryzyko przy stosowaniu insuliny. Prosze o pomoc i z gory dziekuje.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 19 lutego 2004 19:47 
W większości przypadków polecamy:

Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł
SFD - SFD 100% Pure Power

CENA: 4.00zł
ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Michal.B

Wysłana - 19 lutego 2004 19:47    Edytuj Cytuj
Jak nie bierzesz pod okiem lekarza to ryzyko jest takie że weżmiesz odrobinę za durzo lub w złym momencie, dostaniesz szoku hipoglikemicznego i ******lniesz w kalendzrz... nawet jak ktoś zadzwoni po pogotowie to i tak nie koniecznie cię odratują (hyba że się domyślą że jakiś d**** ******lnął sobie insulinę - od tego w końcu są).
Ogólnie nie bierz tego bo to shit - może być tania bo do niedawna była refundowana i na receptę kosztowała grosze.
A tak wogóle to ile ty masz lat ?????????
Weż się ******lnij w łeb i zmień dział na odżywianie lub trening.

SFD

Wysłana - 19 lutego 2004 20:30    Edytuj Cytuj
Ok ja tylko sie pytam, tak dla informacji... chcialem wiedziec.

Młody4

Wysłana - 19 lutego 2004 21:08    Edytuj Cytuj
www.google.com tam masz wszystko

CONQUER ALL
Specjalista -

SFD

Wysłana - 19 lutego 2004 22:47    Edytuj Cytuj
No w sumie to tak.... tylko myslalem ze z fachowcami gadam. I tutaj znajde dokladniejsze dane, na ten temat jaki mnie interesuje. Bo jak szukam to jest wiele informacji dla diabetykow... a nie takich jakie ja chcialem uzyskac.

cukrzyk

Wysłana - 20 lutego 2004 11:03    Edytuj Cytuj
Witaj player jestem cukrzykiem i wiem cos na ten temat.Jesli skonsultujesz sie z kims kto ma pojecie o tym i ci rozpisze dobrze jednostki insuliny to ok,ale ztym nie ma zartow,jesli nie bedziesz sie dobrze odzywial i i nie dostarczal dostatecznie WW(wymiennikow weglowodanowych) to jak juz ktos wczesniej wspomnial dostaniesz szoku-tzw.drgawek hipoglikenowych.Osobiscie odradzal bym ci branie insulin o krotkotrwalym dzialaniu takie jak: humulin czy mikstrad,natomiast insuliny jak:humulin N czy inne o dlugotrwalym dzialaniu sa o wiele bezpieczniejsze to chyba na tyle

pozdrawiam

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.