Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Mam omenadren 250 :D,mam igły rozmiar .0,7 i .0,9 i niewiem ktora wstrzykiwac a ktora pobierac z ampułki.I mam jescze jedno pytanie chce sobie wbic szczala gdzies w łape,i pytania ,jak mam daleko wbic igłe?czy jak bym omke wstrzyknoł do zyły do cos zaszkodzi??to jest moj pierwszy cykl saa
pobieraj sok wieksza a mniejsza wbijaj lepiej omijaj zyly wbijaj prawie cala igle aby troszke jej wystawalo lepiej wbijaj w poslady lu uda
Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie. ...
Specjalista -
1257442240000
messi18
Wysłana - 05 listopada 2009 18:31
Napewno na pierwszy cykl nie omka! Masz wiele tu takich tematow - wyszukiwarka uzyj
Powrot do formy po dlugiej przerwie...
1257442274000
krzyysiek
Wysłana - 05 listopada 2009 18:31
0,9 do nabierania 0,7 do iniekcji omy w lape bym nie walil bo mozesz przez pare dni nie ruszac reka, lepiej dupa albo uda. jak walniesz w zyle to mozesz sie przekrecic, dlatego wlasnie odciaga sie tloczek przed wstrzyknieciem magicznego eliksiru
1257442292000
r0lnik
Wysłana - 05 listopada 2009 18:32
i pamietaj ze jak wlozysz igle gdzies tam to odciagnij tloczek
Od zadawania pokut zawsze ktoś się znajdzie lecz nie ma kto rozgrzeszać dając druga szanse.
Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie. ...
Specjalista -
1257442418000
vipecms
Wysłana - 05 listopada 2009 18:36
zawsze sie jakis cep znajdzie ze bedzie marudził ze omka nie napierwszy cykl,ze niewolno pozdro&pocwiczcy mam 16 lat i zara ide szczelic ome amen dzieki ze powiedzieliscie mi co i jak elo
1257442600000
vipecms
Wysłana - 05 listopada 2009 18:38
w uda nie bede wbijal bo mi jescze w udach rozwali a nieche miec wkiekszych juz
1257442703000
Haddi88
Wysłana - 05 listopada 2009 18:39
sterydy nie dzialaja miejscowo