Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Przy naprawde porzadnej diecie i treningu ok.5 kg z ladna rzezba powinienes zlapac.
"BYŁY KAPITAN KOMANDO FOKI I OBECNY GROMU K.C. RAYBACK" -----<<<<<<<< >>>>>>>>-----
Pozdrawiam.
Ekspert -
1049551245000
bulk
Wysłana - 06 kwietnia 2003 00:34
czesc..jest cos takiego jak:
Stanazolo(stanabol) Tajlandia, British Dragon 5mg/1tabl w cenie ok 90zl za 100 tabletek.
Ktos ma moze fotke tego? wogole jest cos takiego i moge sie spodziewac w wiekszosci przypadkow podrobki?? Jaki kolor..opakowanie..na co zwrocic uwage? dzieki
SOG DLA MNIE kliknij w prawy dolny rog mojej wypowiedzi.
:) WROCLAW :) / aktualnie Oslo, ale czesto we wroc.
1049582058000
emr
Wysłana - 06 kwietnia 2003 13:02
jest tez stanabol z british dispensary...wygladaja chyba tak samo
emr
emr
1049626959000
bulk
Wysłana - 06 kwietnia 2003 14:59
ktos jeszcze cos doda? czy olewka?
1049633973000
emr
Wysłana - 06 kwietnia 2003 15:04
bulk,fotki juz siue kiedys pojawily na forum.Tabletki z tego co wiem pakowane sa w worki po 1000 sztuk i dopiero dilerzy dziela. Bulk,przymierzasz sie do zakupu tego specyfiku??
emr
emr
1049634240000
bulk
Wysłana - 06 kwietnia 2003 15:33
zastanawiam sie nad tym stanabolem w tab. inaczej bym nie pytal. Czyli co..dostane od dilera woreczek tabsow? o kurde....
1049636011000
bulk
Wysłana - 06 kwietnia 2003 15:43
elvis..masz soga..ale co mam zamiast tych gwiazdek wpisac??jaki to serwis?