Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Czy wystarczy na pierwszy cykl to zależy od Ciebie (od tego co zamierzasz osiągnąć). Co do cyklu to 2,2,3,4,3,2,1 co oznacza pierwszy tydzień 2 dziennie... Ja od tego zacząłem
1061908967000
SFD
Wysłana - 26 sierpnia 2003 16:59
a ile ci poszło, co stosowałes na ochrone watroby?
śmierć i tak nas dopadnie -KURT
1061909982000
Meta rulez
Wysłana - 26 sierpnia 2003 23:26
Witam bieresz 25 mg wina dziennie nie jakieś piramidy to nie meta.Pozdro.
Wodne Ochotnicze Pogotowie Ratunkowe Rzeszów
Specjalista -
1061933185000
SFD
Wysłana - 27 sierpnia 2003 09:39
wlasnie LukasNex chyba ci sie z mietkiem pokrecilo.25-30 mg winka.......a jezleli brales w takiej piramidce jak napisales to jakie miales efekty?
1061969981000
LukasNex
Wysłana - 27 sierpnia 2003 13:36
Do Kurt1: nic nie stosowałem na ochrone wątroby (ale asekuracyjnie miałem pod ręką hepatil), a co do tego ile mi poszło to w sile raczej były to marginalne przyrosty ( 10 kg na klate), bardziej poszła kondycha (więcej serii tym samym ciężarem). Chociaż jeśli chodzi o siłe to był wyjątek bo w okresie kiedy miłem kuracje ostro trenowałem nogi i pod koniec kuracji (a nawet chwile po jej zakończeniu) w przysiadzie ze sztangą na ostatnią 8 serie brałem 7-8 ruchów po 130kg. a na suwnicy udało mi sie jednorazowo wypchać 380 kg (tyle ważył razem nakład, niewiem ile waży sama) suwnica).
1061984183000
LukasNex
Wysłana - 27 sierpnia 2003 13:50
Do Lttiger: Nic mi się nie pokręciło:) Poprostu doszłem do wniosku (oczywiście po zaciągnięciu opini innych ludzi, także z sfd), że jest to najlepszy sposób na zeżarcie 100 tab w ciagu okresu w miarę nie przekraczającego 6 tyg. Co do efektów patrz post wyżej. Acha, jeśli chodzi o wygląd to podczasz kuracji żadnych niesamowitych przyrostów rzeżby nie zauważyłem ale po cyklu znacznie rozrosły mi się plecy i klatka, co można zwalić raczej na to że był to mój pierwszy steryd. I jeszcze jedno, podczas cylku pozbyłem się poważnej kontuzji nadgarstków (przez która miałem prawie 2 miechy rehabilitacje). Wprawdzie już nie ćwicze bicepsów przy pomocy prostego gryfa (ból powraca przy wiekszej ilości powtórzeń), ale hantlami macham bez problemów:)
1061985007000
Meta rulez
Wysłana - 27 sierpnia 2003 14:33
A to ciekawe bardzo.Więc napewno to musiało być wino <lol>
Wodne Ochotnicze Pogotowie Ratunkowe Rzeszów
Specjalista -
1061987592000
SFD
Wysłana - 27 sierpnia 2003 22:48
hmmmmm.....dziwne.....ale na kazdego moze dzialac inaczej.....ale i tak dziwne...oki