Witam mam taki problem bo nie wiem ile razy w tygodniu ćwiczyć na biceps ponieważ mam cel że do końca września chcę mieć 35cm albo więcej w bicepsie teraz mam 31cm możecie mi polecić jakieś ćwiczenia i ile razy w tygodniu wykonywać je ? ? ?   Płeć: Mężczyzna   Wiek: 14   Waga: 60   Wzrost: 174   Cel treningowy: Zwiększenie siły i poprawa sylwetki   Staż treningowy na słowni: rok   Uprawiane inne sporty: koszykówka   Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki): siłownia   Dieta: brak   Przeciwskaznania medyczne: brak   Zażywane suplementy: brak
zacznij jest uloz diete cwicz cale cialo rob przysiady
1250249815000
Piterix
Wysłana - 14 sierpnia 2009 13:41
35 do końca września nie realne. stosuj sie do 10 wskazówek żywieniowych ćwicz całe ciało i nie przesadzaj z obciążeniem masz dopiero 14 lat. gateway o jakiej diecie ty mówisz w jego wieku niech sie cieszy tym sportem a nie zamęcza trzymaniem ścisłej diety. 10 wskazówek znajdziesz w postach podwieszonych. pzdr
Odwodnienie organizmu jego wpływ na wyniki sportowe i sposoby zapobiegania
nie uwazasz,ze troche za wczesnie na przerzucanie zlomu?
pozdrawiam.
polecam sporty walki .
"live and die in the squat rack"
Ekspert -
1250251043000
Norad5
Wysłana - 14 sierpnia 2009 17:39
Ja już chcesz zwiększyć obwód łapy to nie zapomnij o tricepsie.. więcej niż 2 razy w tyg nie ma sensu ćwiczyć bica, poszukaj w wyszukiwarce jest tam w chooj planów na pewno coś znajdziesz, no i pomyśl nad dietą, pozdro
1250264359000
Speed911
Wysłana - 14 sierpnia 2009 18:10
triceps akurat mam bardzo dobrze rozwinięty bo staram się ćwiczyć całe ciało