Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Ile potrzebuje białka, ww i tł ;>?

Igas2609

Wysłana - 05 sierpnia 2009 13:21    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam, mam 17 lat, 92 kg wagi, 185 cm wzrostu. W kalkulatorze wyszlo że potrzebuje 2141 kcal dziennie.. na innym forum policzylem zawartosc ww, bialka i tluszczu i wyszlo ze potrzebuje 1g tł- 2g białka - 4g ww. (107-133g B, 241-294g ww, 59-71 g tł) Czy to możliwe? Szykuje się na redukcję, staż treningowy 1,5 roku. Zamierzam od wrzesnia isc na mma. Trening chce aby był siłowy/wytrzymałosciowy + 30 min aeroby po treningu (stepper,rower,basen). Suple- l-karnityna, gainer mega mass weider (polowa porcji), i hydroxycut hardcore
Powiedzcie czy taka ilosc białka, ww i tłuszu jest OK ;)?

To nie sztuka walki walczy, to człowiek!

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 05 sierpnia 2009 13:44 
W większości przypadków polecamy:

Universal Nutrition - Creatine micronized powder

CENA: 59.00zł
Ultimate Nutrition - Horse Power

CENA: 129.00zł
SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

samo2

Wysłana - 05 sierpnia 2009 13:44    Edytuj Cytuj
Jeżeli będziesz ucinal WW automatycznie musisz podnosić białko taka już jest zasada podczas redukcji.Ja osobiście skłaniałbym się ku wiekszej ilości białka przy 4g kg/mc ww, dalbym 2,4g kg/mc bialka, ale to tylko moja sugestia, najlepiej jakbys sam zaobserwowal.Pamietaj aby białko bylo w wiekszosci pochodzenia zwierzecego.

Zmieniony przez - samo2 w dniu 2009-08-05 13:46:35

VENI VIDI VICI

s.m.p.a. ODŻYWIANIE

Wysłana - 05 sierpnia 2009 14:20    Edytuj Cytuj
"Jeżeli będziesz ucinal WW automatycznie musisz podnosić białko taka już jest zasada podczas redukcji" a jeśli będzie miał już białka z 3g dalej ma podnosić ?
Ekspert -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Ile potrzebuje białka, ww i tł ;>?

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.