| Autor |
"Ile można się spóźniec ze sporzyciem posiłku" |
|
|
Thommen
|
|
Wysłana - 8 luty 2010 18:13 | zgłoś naruszenie regulaminu
Ile wcześniej i ile później mogę zjeść posiłek jeśli nie jestem w stanie zjeść o 9, 12, 15, 18, i 21?
| |
| |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
Precedens
|
|
tzn? posilki moga byc elastyczne, jedynie przed i po treningowo powinno jadac sie 1 h przed i 1h po, jesli jesz carbo to wal carbo zaraz po treningu, jesli, to po treningowy posilek jesz od razu po silce.
|
|
|
Thommen
|
|
Mam dietę i muszę się pilnować stałych godzin spożycia. Więc to ilu minut można "oszukać" organizm?
A jeśli chodzi o trening to:
Trening mam o 19. O godz 18 jem. Zaraz po treningu jem kreatynę i białko. Czasami gainer papusiam | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
debee
|
|
|
|
|
Thommen
|
|
Nie chodzi mi o to. O godzinie 12 jem (np ryż z serem)
I teraz mam pytanie. Ile minut przed czy po mogę zjeść posiłek? Nie wiem jak Wam to napisać o co mi chodzi | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
debee
|
|
|
|
|
Thommen
|
|
|
|
|
misterjo
|
|
Chodzi ci o to ,że jesz o 12 posiłek, i czy możesz za godzinę zjeść następny ?? | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
Thommen
|
|
Nie. Chodzi mi o to że mam zjeść o 12 coś. Załóżmy że nie mogę zjeść o 12 bo o tej godzinie przychodzę do domu więc zjem po 12 i teraz pytanie ile przed czy po 12 mogę się spóźnić żeby organizm nie poczuł że raz jem o 12 raz o 11.40 a raz o 12.25 | |
przyznaj SOG'a
|
|
|
|
misterjo
|
|
Nie jesteś zawodowcem, jak zjesz posiłek po 4 godzinach to nic się nie stanie. A przecież kolega wyżej już ci odpisał . | |
przyznaj SOG'a
|
|