Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Autor

Idealny pierwszy raz- mój pierwszy "CYKLON"

Dero0

Wysłana - 10 grudnia 2009 22:08    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam

Jestem tu nowy wcześniej nie miałem kontaktu z ph ani z saa. Przeczytałem kilka artykułów pytałem co niektórych i dalej nie wiem.. są tematy gdzie piszą, żę nie zaczynać od metki, a z drugiej strony doradzają mi na początek mietka.Dlatego założyłem ten temat Bo nie chce podejmować pochopnych decyzji i liczę na waszą pomoc(profesjonalną:D)na początek ankieta:

1. WIEK:20
2. WAGA:80
3. WZROST:177/178
4. WYMIARY:
-biceps:37
-klatka:nie 110
-udo:61
-talia:76
5. STAŻ NA SIŁOWNI:5 lat sucho
6. DIETA: obecnie zbilansowana
-białko:2,5
-węglowodany:4
-tłuszcz:0,5
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 0 -brak
8. TRENING:5DT/9Dni
9. CEL CYKLU:1cel-masa mięśniowa 2 cel-redukcja fatu
10. ODSTĘP CZASOWY PO OSTATNIM CYKLU:-
11. POZIOM BF%:ok 10%
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): na zbilansowanej diecie nei mam problemów z tendencją ale gdy jest za dużo węgli prostych bf wzrasta
13. STAN ZDROWIA: myślę ze celujący:P
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:do łysienia to jeszcze nie wiem jak na razie nie łysieje tak samo porostu owszem mam nieźle porośnięte nogi i dolny odcinek pleców (ledzwiowy)
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 115kg
-martwy ciąg:nei próbowałem ale na lejcie jadę 100kg na serie
-przysiad: j.w.

Ćwiczę już 5 lat, na sucho może jeszcze pare kilo suchej masy bym zrobił ale jakim kosztem..przez rok wejdzie 1cm w ramieniu przy diecie i regularnym treningu oczywiście mógłbym ważyć 95kg na sucho gdybym jechał cały czas na masę (miałem już ok 90kg wagi ale jak dla mnie byłem za tłusty)wiec redukcja zjechałem do 75kg przy czym spaliłem trochę suchej masy:D i to mnie najbardziej zmotywowało żeby coś zarzucić na ruszt. Bo ja tu się męczę cały rok żeby 1cm wszedł, a 1cm spadł mi przez 1miech oczywiście w tym trochę fat'u. ale ok dość pi*r*o*enia!

Mam znajomego (dil) który załatwi mi koks. Jego znajomy jest lekarzem i skręci recepty. Czyli towar będzie z apteki tylko teraz muszę podać co i ile chce, a nie znam się na tym za bardzo..

1 art. przypadł mi do gustu był tam cykl: test. prologatum 10tyg+ deca 8tyg
podczas cyklu hcg a na odblok clomid.

ale nie wiem może ktoś ma inne zdanie (lepsze).

Chciałbym wykorzystać tą okazje i "zamówić" koks + dodatki(odblok, osłonki.. co tylko się przyda tak by zminimalizować skutki uboczne)
Dodam, że chce zrobić ok 5-7kg masy mięśniowej(czystej)no i utrzymać efekty, później już nie chce się rozrastać ,dalej chce ćwiczyć na sucho (i zbić BF-ale to juz później.)
Jeśli ktoś zdecyduje się pomóc mi to proszę o wypisanie dokładnych nazw owych środków.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 10 grudnia 2009 22:22 
W większości przypadków polecamy:

Dymatize - Super Mass Gainer

CENA: 159.00zł
SFD - SFD Mass Activator

CENA: 65.00zł
Pvl - Mutant Mass

CENA: 99.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

flex1976 NO PAIN NO GAIN

Wysłana - 10 grudnia 2009 22:22    Edytuj Cytuj
5 kg czystej masy mięśniowej jak zrobisz w rok to będziesz dobry
pierwszy cykl -jeden środek
może być meta 1-6 30mg ed
lub prop 1-8 100mg eod

"Tylko dwie rzeczy są nieskończone.Wszechświat i ludzka głupota,
choć nie jestem pewien co do tej pierwszej"
Ekspert -

Aras84

Wysłana - 10 grudnia 2009 22:27    Edytuj Cytuj
"chce zrobić ok 5-7kg masy mięśniowej(czystej)"
to wcale nie tak mało
jak mówisz, że apteka to oma,prolo,meta,albo deka, przy czym deka cholernie drogo wychodzi, omo niezbyt dobry pomysł na pierwszy cykl
polecałbym prolo(testosteron prolongatum), nie dlatego, że meta jest zła, tylko wydaje mi się, że na prolo łatwiej będzie osiągnąć Ci Twój cel

1-8 200 mg e4d/e5d tylko jak chcesz suchego mięcha to pilnuj michy, rób aeroby, bo prolo może wody pociągnąć
Ekspert -

Dero0

Wysłana - 10 grudnia 2009 22:34    Edytuj Cytuj
w innych artykułach widziałem, że w tej aptece jednak trochę tych środków jest..wiec chciałbym w pełni wykorzystać te atuty i wybrać najkorzystniejszą opcje. Budżet 2000zł.

p.s. co do dawkowania- o co chodzi w tych skrótach "1-8 200 mg e4d/e5d" (nie chce źle zinterpretować)

Siwy2009

Wysłana - 10 grudnia 2009 22:38    Edytuj Cytuj
1-8 -od 1 do 8 tygodnia
200 mg to dawka
e4d/e5d co 4,5 dzień.

"Życie jest za krótkie aby być małym"

Aras84

Wysłana - 10 grudnia 2009 22:39    Edytuj Cytuj
w polskiej aptece nic więcej nie dostaniesz,w ięc nie wiem co jeszcze i gdzie widziałeś
Ekspert -

Dero0

Wysłana - 10 grudnia 2009 23:03    Edytuj Cytuj
znalazłem takie cos ale wszystko w skrótach..
Om,
Met,
Prol,
Hcg,
Ins,
Provi,
Nolv,
Undestor,
Clom,
T4,
Sal,
Bromo,
Diur,
Nandro "50mg",
(GH)
+ jakieś tam osłonki:D wiem że jest tego dużo tylko nie orientuje się w tym temacie za bardzo.. z braku doświadczenia.

Zmieniony przez - Dero0 w dniu 2009-12-10 23:04:28

Aras84

Wysłana - 10 grudnia 2009 23:08    Edytuj Cytuj
z czego koksy to tylko oma,meta,deka,prolo i undestor, o którym rzeczywiście zapomniałem, mój błąd,ale nie uważam by akurat tym środkiem warto się było zainteresować
Ekspert -

Dero0

Wysłana - 11 grudnia 2009 16:27    Edytuj Cytuj

Usunięty przez lodzianin1 za naruszenie Pkt4 regulaminu forum.

lodzianin1 WHITE POWER

Wysłana - 11 grudnia 2009 16:32    Edytuj Cytuj
dero nie podajemy cen na forum ,deke sobie odpuść na 1 cykl,poleć prolo solo 300 mg week 8-9 tyg 10 dni po ost prolo dajesz clomid przez 3-4 dni 100 mg na noc potem do 3 tyg po 50 mg i si.

Jedno miasto jeden klub Widzew Łódź
Ekspert -

oskar117

Wysłana - 11 grudnia 2009 16:33    Edytuj Cytuj
zrób tak jak ci aras pisze
prolo 1-8
deka mocno blokuje
Specjalista -

Odpowiedzi jest na 15 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Idealny pierwszy raz- mój pierwszy "CYKLON"

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.