Witam załogę po nieobecności.
Sprawa mojego wyjazdu wygląda tak: Norweg i Polak mieli spółkę, która się dobrze rozwijała i działała dłuższy okres czasu (nie mam pojęcia ile dokładnie), niestety w którymś momencie komuś coś nie spasowało (jak niewiadomo, o co chodzi to chodzi o pieniądze

) i firma się rozpadła, niestety nie poinformowano nas o sytuacji firmy przed wyjazdem, nie czuje się oszukany, bo zarobiłem troszkę ponad to, co wydałem na całą podróż a do tego zwiedziłem sobie kawałek Norwegii, dokładnie Oslo i okoliczne wioski. Nie ma, co się łamać cały świat mi jeszcze został do zobaczenia

.
Ok. koniec Spamu wracamy do tematu.
Nadrobiłem zaległości związane z tematem

Kenny_
Z tego, co przeczytałem twoja kuracja przebiega wręcz w identyczny sposób jak u mnie, mi tez prawie wszystko zeszło z pleców około 2mc od rozpoczęcia.
pewex
Dzięki za słowa uznania, ja startowałem z podobnego poziomu, co ty, ale przed samą kuracją trądzik trochę odpuścił (chyba wiedza, co go czeka

)
tomek 82
Ja jestem 6mc po kuracji i też mi sporadyczne wyskakują takie „wypryski” (tylko w miejscu gdzie się golę, czyli broda), nie wygląda to jak typowy pryszcz, ale jednak jest. Stan skóry u mnie tez jak najbardziej normalny, oznak nawrotu nie widać, skóra już nie jest sucha tak sucha jak wcześniej, tylko normalna i nie sprawia żadnych problemów.
Myślałem na napisaniem FAQ o Roa i leczeniu żeby wszystko było w jednym miejscu, żeby nowi nie musieli przekopywać 100 stron tematu, ale nie mam na razie pomysłu, w jakiej formie to zrobić.
Pozdrawiam Afrok
P.s. teraz jestem z Wami i w miarę możliwości będę odpowiadał na pytania. Foty dam jak pożyczę od kumpla aparat.