Właśnie otwarłem sobie do uzytku cfm waszej firmy, uzywalem roznych protein od PHD poprzez Reflex na Optimum skonczywszy, Z Waszymi izolatami troche sie "szczypalem" bo nie sa tanie. Jednak teraz znow sie przekonalem ze jakosc musi kosztowac, sa wyborne. Owoce lesne dodatkowo ozywiaja smakiem. Sa warte swojej ceny, no i dwa razy lyżeczką w kubku i rozpuszczone. BRAVO
E&M Partners Ltd(Vitamin - ShopAcocks Green & Handsworth), CHINESE TATTOO Studio Handsworth
1251988382000
kasteta
Wysłana - 03 września 2009 16:42
186zł za 1,5kg 80% bialka to jest ok ??
Cenowo lipa straszna IMO !!
Bardzo mały człowiek, może rzucać bardzo duży cień...
jw. białeczko warte swojej ceny choć nie na każdą kieszeń. Moje ulubione smaki to również owoce leśne i tropical, na ostrej diecie w jakiej obecnie się znajduję to mój jedyny i ulubiony rarytas i co najważniejsze brak sensacji żołądkowych, wchłania się mega szybko i przyjemnie.
Polecam jako strzal potreningowy jak ktos sie szczypie z kasa wchlanialnosc jak aminokwasy a smak rewelacyjny :) jedna z wielu od kturych geby nei wykreca :)
Www.SupplementsFactory.co.uk
Reading,Berkshire -Odzywki,diety itp.
1252078415000
VOLT7777
Wysłana - 07 września 2009 11:39
Produkt ok ale cena zaporowa!!!
W gruncie rzeczy jestem fajny. Niech was to nie zwiedzie nie dla wszystkich !!!.
1252316397000
NKT
Wysłana - 07 września 2009 15:35
w przypadku tego produktu i świadomej polityki cenowej nie mówił bym o cenach zaporowych - nieadekwatny termin ;)
E&M Partners Ltd(Vitamin - ShopAcocks Green & Handsworth), CHINESE TATTOO Studio Handsworth