Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 6186 razy
Ankieta
smialo!
26,75% (61)
dygalbym sie!
29,39% (67)
sam nie wiem...
10,96% (25)
chce zobaczyc wyniki
32,89% (75)
Autor

INSULINA - ZA / PRZECIW - ANKIETA

e-lite

Wysłana - 26 lipca 2005 18:48    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

panowie jakbyscie mieli sprzecik takowy, zdecydowalibyscie sie troszeczke podpompowac miesnie?

10iu + 100g wegli + 40g wpc + 5g kreatyny /tylko po treningach

w zestawie jest 5x300iu czyli styka na 150 treningow! hmmmm... ciekawe jakie efekty
Ekspert -

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 26 lipca 2005 18:56 
W większości przypadków polecamy:

ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł
SFD - SFD Complete Protein Plus

CENA: 39.00zł
Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Morph4

Wysłana - 26 lipca 2005 18:56    Edytuj Cytuj
Ja raczej bym nie sprobowal.

Grassmaste

Wysłana - 26 lipca 2005 18:57    Edytuj Cytuj
Ile dales za pena

Tez mnie bardzo ciekawi dzialanie insy. Moze w nastepnym cyklu...

EDIT: Do czego sa te kapturki?

Zmieniony przez - Grassmaste w dniu 2005-07-26 18:59:45
Specjalista -

pipes

Wysłana - 26 lipca 2005 19:01    Edytuj Cytuj
ja zbytnio nie zaglebialem sie na temat insy wiec sam bym nie wzial, a tobie pozostaje tylko zyczyc powodzenia

>>> doradca w Dopingu <<<

Znawca -

MarcelQ Night Rider

Wysłana - 26 lipca 2005 19:02    Edytuj Cytuj
&quot;sam nie wiem...&quot; jakby nie patrzył to użycie insy na polskiej scenie amatorów kulturystyki jest jeszcze rzadkością, potencjalne efekty uboczne budzą strach. Osobiście na dzien dzisiejszy nie zdecydowałbym się na stosowanie insy, gdyz ponieważ jest to dla mnie srodek nie do konca pewny i nie posiadam stosowanej wiedzy, która przekonałaby mnie o bezpieczeństwie w jego stosowaniu.

BtW. Eli, czy Ty nie mozesz na sucho wytrzymac chociaz miesiąca ?

Zmieniony przez - MarcelQ w dniu 2005-07-26 19:03:06

" Bezgranicznie oddany "
Ekspert -

kowatschoo

Wysłana - 26 lipca 2005 19:03    Edytuj Cytuj
jabym jechał, a co
później pewnie zwiększyłbym do 15 iu albo 20
Specjalista -

leonstar

Wysłana - 26 lipca 2005 19:09    Edytuj Cytuj
ja bym chciał , ale dopiero jak skończę 16 lat

tak serio to bym sie dygał

Zmieniony przez - leonstar w dniu 2005-07-26 19:10:01

Nie ma postępów? Dodaj węgla a nie koksu !

LeonCountryChopper
Ekspert -

Galenika

Wysłana - 26 lipca 2005 19:10    Edytuj Cytuj
e...... ja mam fajniejsze :] HUMALOG-R

JOŁ !

Galenika

Wysłana - 26 lipca 2005 19:13    Edytuj Cytuj
wlasnie jak ktos jest z warminsko-mazurskiego i chialby przetestowac to jestem sklonny zasponsorować i udostępnic kilkadziesiąt jednostek

JOŁ !

Galenika

Wysłana - 26 lipca 2005 19:15    Edytuj Cytuj
sorki za pomyslke, oczywiscie posiadam HUMAJECT-R zupelnie jakby z Eurochemu

JOŁ !

Kazam

Wysłana - 26 lipca 2005 19:19    Edytuj Cytuj
co ty jelopie chcesz znowu testowac???

pytaj czego niewiesz a bedzie ci odpowiedziane ...

SHOW ME A BIT OF RESPECT AND I'LL BE YOUR BEST FRIEND...
SHOW ME A BIT OF DISRESPECT AND I'LL BE YOUR WORST ENEMY...

SEMPER FIDELIS... && SIŁA SYGNETU!
Ekspert -

Odpowiedzi jest na 17 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

INSULINA - ZA / PRZECIW - ANKIETA

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.