Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

IFBB Pro Arnold Classic 2010 - lista zawodnikow

scR

Wysłana - 21 grudnia 2009 22:27    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Dzisiaj pojawila sie finalowa lista zawodnikow zaproszonych do udzialu w prestizowym Arnold Classic 2010 w marcu. Jak widac ponizej zapowiadaja sie swietne zawody. Zapraszam do dyskusji, ewentualnie wklejania zdjec, filmow, itp. startujacych.

Arnold Classic

Melvin Anthony
Tarek Elsetouhi
Toney Freeman
Kai Greene
Phil Heath
Dexter Jackson
Johnnie Jackson
Robert Piotrkowicz
Ronny Rockel
Silvio Samuel
Sergey Shelestov
Branch Warren
Roelly Winklaar
Hidetada Yamagishi
Ekspert -

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 21 grudnia 2009 22:39 
W większości przypadków polecamy:

Z pozostalych firm... - USA Labs Cutting Edge

CENA: 64.00zł
Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł
Pvl - Mutant Mass

CENA: 99.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

AroFlex

Wysłana - 21 grudnia 2009 22:39    Edytuj Cytuj
prawie jak Olympia... sami najwyzszej klasy zawodnicy po za Cutlerem,a co najwazniejsze wsrod tej calej smietanki kulturystcznej jest POLAK
Ciekawe jak na tle juz tych najlepszych wypadnie oraz ciekawe jak pojdzie Winklaarowi :P

bedzie co ogladac :D

Nie boje się,że umrę,boje się tylko,że zabraknie dla mnie ciężarów na siłowni !!!

MarioDream

Wysłana - 21 grudnia 2009 22:51    Edytuj Cytuj
No prosze i Robert sie znalazł... przynajmniej z przyjemnoscia obejrze.. :)

Na Sucho To Nawet Trawa Nie Rośnie.. :D

[http://vimeo.com/30427727]

szOrtt

Wysłana - 21 grudnia 2009 22:59    Edytuj Cytuj
łłłoooł patrzac na liste zawodnikow to juz sam fakt mozliwosci konkurowania z nimi na jednej scenie to wielki sukces Roberta mysle ze zajecie pozycji blisko top5 bedzie niezbyt osiagalne ale zycze mu jak najlepiej!

Zmieniony przez - szOrtt w dniu 2009-12-21 23:08:50

mcmel

Wysłana - 21 grudnia 2009 23:25    Edytuj Cytuj
mam nadzieje ze tym razem heath udowodni ze jezeli cutler nie robi formy z marsa, to on jest nr.1

Szukaj, a znajdziesz!

Moja siłownia - [http://www.sfd.pl/Si%C5%82ownia_Melona_i_ekipy_%3A_-t348550.html]

Sandwich16

Wysłana - 21 grudnia 2009 23:37    Edytuj Cytuj
ponownie obstawiam, ze heath poza top3

przed olympia mowilem, ze heath poza top5, a byl 5. Pisze to, dla przypomnienia tym, ktorzy beda chcieli mnie znowu zjechac piszac jaki to wielki mistrz i ile sandowow bedzie mial

Mysle ze:
1. Dexter
2. Kai
3. Warren
4. Freeman
5. Rony Rockel
6. Heath

Zmieniony przez - Sandwich16 w dniu 2009-12-21 23:40:06

T.Pabiniak Hi Tec & Peak

Wysłana - 21 grudnia 2009 23:58    Edytuj Cytuj
czesc wszystkim!!!!
nie typuje bo mimo ze szanuje wszystkich tych zawodnikow za ciezka prace, ale jestem pelen podziwu dla Roberta i jemu calym sercem zycze zeby jak najlepiej wypadl nie tylko dlatego ze reprezentuje barwy naszego kraju, ale przede wszystkim za prace i rozwOj jego kariery (masakra Robert jeszcze kilka lat temu wygrywal w Polsce ogolnopolskie debiuty kulturystyczne a teraz nie tylko stoi na scenie z najlepszymi zawodnikami swiata, ale z nimi walczy jak rowny z rownym) WIELKI SZACUNEK!!!!!!!

AroFlex

Wysłana - 22 grudnia 2009 00:08    Edytuj Cytuj
zgadzam sie z Tomkiem Pabiniakiem i dla Roberta naprawde naleza sie slowa uznania za to jak sie rozwinal i powinnismy miec nie tylko nadzieje, ale rowniez wiare w to,ze bedzie nadal sie rozwijal tak jak do tej pory i reprezentowal nasz kraj na zawodach typu AC i MR,O jak najdluzej sie da :)

Nie boje się,że umrę,boje się tylko,że zabraknie dla mnie ciężarów na siłowni !!!

doskonale

Wysłana - 22 grudnia 2009 00:47    Edytuj Cytuj
Gdzie sie spodziewac mocnaj obasady jak nie na AC? Zabraklo tylko Vica i Cutlera. Szkoda, ze dopiero w marcu.

dawidtt

Wysłana - 22 grudnia 2009 04:42    Edytuj Cytuj
a Fouad Abiad, mial startowac na olympi i go nie bylo, myslalem ze w AC sie pokaze :(

Rybas

Wysłana - 22 grudnia 2009 08:27    Edytuj Cytuj
Mam nadzieje że będzie powtórka z Olympi

"The pain you feel today will be the strenght you feel tomorow"

Podsumowanie redukcji 2011:
[http://www.sfd.pl/MolderDist_%26_Rybas__Debiuty_2011_str._192-t560045-s219.html]

Odpowiedzi jest na 5 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

IFBB Pro Arnold Classic 2010 - lista zawodnikow

Strony:  pierwsza  2  3  4  5   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.