Temat: Treść:
Autor

Horodecki - FCF''s Breakout Fighter of the Year

delly

Wysłana - 06 lutego 2007 18:26    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Chris Horodecki został uchonorowany przez magazyn fullcontact fighter tytułem "Breakout Fighter of the Year 2006"

http://www.ifl.tv/News-07Feb06-Horodecki-FCF.html

Najlepsze jest to:

Trenując kickboxing i MMA pod okiem Shawna Tompkinsa, jednego z najbardziej poważanych Kanadyjskich trenerów, Horodecki uczestniczy w zawodach fullcontact od trzynastego roku życia. Jego zwycięstwo nad wysoko notowanym lekkim zespołu Silverbacks (Palaszewski) nie było zaskoczeniem dla Tompkinsa, który powiedział, że "The Polish Hammer" ma złą reputację jako niesamowicie żywotny fighter.

Tompkins: "Próbujemy znokautować tego dzieciaka od czasu gdy rozpoczął z nami treningi, ale nikomu się jeszcze nie udało".

Memento mori
Znawca -

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 06 lutego 2007 18:52 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - BCAA Mega Caps

CENA: 79.00zł
Trec - AAKG HardCore

CENA: 85.00zł
Dymatize - Super Mass Gainer

CENA: 159.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

szausza

Wysłana - 06 lutego 2007 18:52    Edytuj Cytuj
hah! :_) dzieki delly za info, Horodecki skurkobaniec dobry jest, trzeba czasami na mma-tv zaglądac czy IFLa nie zapodaja. Raz sie natknąłem to zapomnialem o bożym świecie i łykałem kazda walke ktora zaserwowali, ciekawe widowisko, zwłaszcza jak w walce wieczoru spotykaja sie szefowie teamów - nie do konca emerytowani weterani mma :_)

kush

Wysłana - 06 lutego 2007 20:23    Edytuj Cytuj
szausza, to nie wiedziałem że coache też sie spotykają na ringu? jak tam Bas ? nie oglądałem jeszcze nigdy IFL, musze zassać z netu, bo nie mam czasu ostatnio żeby coś wyłapać na bierząco

Marian.B. ZASŁUŻONY

Wysłana - 07 lutego 2007 10:32    Edytuj Cytuj
Oby nie zdarzyła mu się żadna kontuzja i motywacji nei brakło! Może kiedyś zwojuje coś w lepszych organizacjach!

Sogów nie odbijam, jak podobała Ci się moja wypowiedź, to wejdź na www.pajacyk.pl !
Ekspert -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Horodecki - FCF''s Breakout Fighter of the Year

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.