Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 2270 razy
słowa kluczowe: hormon  wzrostu 
Autor

Hormon wzrostu

zi0mek

Wysłana - 13 listopada 2006 21:04    Edytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam!
Mam 18 lat i ok. 165cm wzrostu.
Szczerze mowiac nie chce juz nawet wiecej urosnac, tylko sie zastanawiam czy nie moglbym dzieki mojemu wzrostowi uzyskac jakos hormon wzrostu (mi potrzebny bylby do silowni). Czy jest jakas szansa zeby go zdobyc?

Pozdrawiam
Zi0mek

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 13 listopada 2006 21:09 
W większości przypadków polecamy:

Nutrex - Lipo-6X

CENA: 119.00zł
Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł
Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

HiddenFace

Wysłana - 13 listopada 2006 21:09    Edytuj
hm raczej nie, chyba nikt ci nie przepisze kuracji hormonem wzrostu, bo twoj szkielet jest juz dosc mocno skostnialy i wiekszosc lekarzy powie ci, ze urosnie ci zuchwa, dlonie, a nie urosniesz wzwyz, wiec chyba nikt tego nie zastosuje ;p

chociaz jesli masz nadzieje to do endokrynologa mozesz sie przejsc, a moze sie uda ;]

-_-'

oska5

Wysłana - 13 listopada 2006 21:31    Edytuj
mam ci to przeniesc do dopingu? bo predzej czy pozniej i tak cie ktos wysmieje, co za roznica w ktorym dziale

"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."
Znawca -

zi0mek

Wysłana - 13 listopada 2006 22:42    Edytuj
oska:
ok, to mozesz przeniesc, wole byc wysmiany w dziale doping niz tutaj.
zadalem normalne pytanie a orlem, z biologii nie jestem.

HiddenFace:
watpie, czy Lee Priest nawalal hormon wzrostu w wieku mlodszym odemnie. (a czytalem, ze tak robil :).

zi0mek

Wysłana - 13 listopada 2006 22:48    Edytuj
oska:
aha, moze chodzi ci o to, zeby nie stosowac dopingu w moim wieku. (bo nie wiedzialem (a moze nadal nie wiem) za co mam byc wysmiany). jesli chcesz wiedziec to cwicze bez koksu , a wydaje mi sie ze hormon wzrostu nie ma takich skutkow ubocznych, a moze byc nawet zalecany. dlatego zadalem pytanie bo chce, zeby ktos kto sie na tym zna udzielil mi odpowiedzi, sam jej z dupy nie wezme, od tego jest chyba forum

sry, za 2 posty pod rzad ale nie moglem znalezc edycji swojego posta

krzykacz KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 13 listopada 2006 23:11    Edytuj
Wypisanie recepty na hgh nie jest zwykłym wypisaniem recepy jak na omo, metan czy prolo więc na to nie licz! Poza tym za stary jesteś na kurację hgh odnośnie dalszego wzrostu! Co do samego kupna na rynku, wątpie żebyś go nabył we własnym zakresie, bo zapewne cie na niego nie stać! Nie wspominając już o "dodatkch" do cyklu z hgh, odpowiedniej diecie, środkach, treningu, konsekwencji i wyrzeczenich!

Odnośnie twojej decyzji, odłóż ją na jakieś 3 lata, dopracuj dietę, trening, suplementację i dopiero się za to łap! I przestań zapatrywać się na ameryckich siłaczy, bo cie to wpędzi w depresję, a nie osiągniesz nawet 5% ich formy!

Odnośnie rozrostu szczęki, stóp czy dłoni - zdarza się w przypadku stosowania hgh pozyskiwanego z ludzkiej przysadki, a nie syntetycznego!

doping & zdrowie
Ekspert -

zi0mek

Wysłana - 13 listopada 2006 23:28    Edytuj
przeciez napisalem, ze nie chce potrzebuje dalej rosnac :).
chodzilo mi o polepszenie jakosci miesni :)
pozatym nie jestem na to zdecydowany, chcialem tylko rozwazyc ewentualnosc uzycia tego hormonu.

krzykacz KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 13 listopada 2006 23:39    Edytuj
Dziecko, a Ja ci napisałem żebys o tym zapomniał bo:

1) nie zdajesz sobie nawet sprawy ile taka zabawa kosztuje!
2) na polepszenie twoich marnych zapewne mięśni bardzo dobry wpływ będzie miał dobry trening, suplementacja i dieta!
3) a tak wogóle to nawet nie wiesz o co pytasz, a Ja nie wiem po co ci wogóle to wszystko tłumacze skoro nie zrozumiałeś nawet Mojej poprzedniej wypowiedzi!

doping & zdrowie
Ekspert -

HiddenFace

Wysłana - 13 listopada 2006 23:40    Edytuj
krzykacz: nie wiem czy to prawda ;] ale wiem, ze czesto lekarze odmawiaja tym usprawiedliwiajac sie ;] a koledze chyba chodzilo o hormon wzrostu od lekarza, nie do kupienia samemu (przynajmniej tak zrozumialem) ;]

-_-'

Kogaion

Wysłana - 14 listopada 2006 01:32    Edytuj
Słuchaj

jaki lekarz przepisze Ci leki sterydowe w przekroczonych dawkach o to tylko abyś sobie popakował?

Ułóż sobie diete, weź sztange do łap a nie rzucasz się na koks jak tonący brzytwy.

Boofi

Wysłana - 14 listopada 2006 03:39    Edytuj
pediatra

XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?

Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Ekspert -

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Temat zamknięty

Hormon wzrostu

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.