Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
CZy taki chormon ma duze skutki uboczne? ile kosztuje mniej wiecej? czy sa jakies suple albo cos czym mozan go zastapic a co moze spowodowac wzrost ciala ??
stosowany racjonalnie daje dobre rezulalty, lecz naduzywanie powoduje niedodwracalne wzrosty zębów i paznokci
co nas nie zabije to nas wzmocni... zmieniłem światopogląd od kiedy dowiedziałem sie że kwaśniewski to żyd!!!
1122327407000
Haldo
Wysłana - 25 lipca 2005 23:39
ot tak
co nas nie zabije to nas wzmocni... zmieniłem światopogląd od kiedy dowiedziałem sie że kwaśniewski to żyd!!!
1122327544000
głodziu
Wysłana - 25 lipca 2005 23:43
powoduje rozrost kosci policzkowych, rosnie jezyk i nos, ogolnie b. fajny chopy, a gdzie mozna to kupic bez recepty, nie w Egipcie przypadkiem, jelsi tak to podajcie ew. ceny pzdr
Skoro zadajesz takie pytanie to znaczy ze nie dorosles nawet zeby łykać metax
Ile za cykl z hgh ? a no masz z 30.000 zł ? to moze ktos ci pomoze zrobic cykl . wazysz pewnie ze 100 kg skoro łapiesz sie za cos takiego
nie-jestem-z-zadnej-mafi-sfd-pl
Znawca -
1122388560000
necropost
Wysłana - 26 lipca 2005 16:48
nie koniecznie 100kg i nie koniecznie 30 kola , skutki ?? napewno wzrost kosci miekkich ale to nie jedyne mozliwe , przerost organow wewnetrznych itd , sam w sobie wielkich efektow nie da , dopiero w polaczeniu z innymi hormonami pokazuje pazury czyli insa , duze dawki androgenow - test over 500mg weekly , T3 itd itd itd na takim cyklu scisle trzymanie diety , scisle godziny iniekcji , bo moze sie okazac , ze przypadkiem rano sie nie obudzisz , albo jak nie wszamasz batona no to juz zasniesz na zawsze ... przemysl czy ryzyko jest warte swieczki , jesli nie masz za soba duuuuuzej ilosci cykli na normalnych srodkach nie lap sie za to , bo sam test z T3 przy tych dawkach skutkami moze cie zniszcyc , do autora postu , minimum 240 jednostek to totalne minimum , wiec pewnie nie zadasz juz wiecej pytan , jesli myslales o braniu samego , no to biorac ze 4 miechy dopiero zobaczysz efekty w postaci jako takiego wyzylenia , wg mnie dla takiego efektu jesli masz placic ceny detaliczne za ten stuff to lepiej kup sobie dobre winko :)
ktos pytal gdzie bez recki , tak w egipcie dostaniesz nie wszedzie , ale wiekszych problemow nie ma , pomysl tylko jak to przewieziesz , bo wrazliwe to na temp cholernie
pozdrawiam
kazdy dzien jest nowym wyzwaniem , nowym celem i poznaniem , nie dajmy sie zwiesc smiercionosnym urojeniom
1122389286000
TurboMEN
Wysłana - 26 lipca 2005 16:52
Ja wiem ze nie koniecznie 30 kolo i nie koniecznie 100 kg ale chcialem go skutecznie zniechecic to cyklu tak łopatologicznie !!