Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

HemoRush NUTRABOLICS nowość

mc4

Wysłana - 15 lutego 2010 12:35    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

witam
przeglądając ostatnio allegro w poszukiwaniu nowych odżywek typu Pre Workout znalazłem HemoRush od nutrabolics 1000g 50 porcji za rozsądna cene.Może ktos sie na niego skusi i bedą jakies opinie.

wszystko albo nic

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 15 lutego 2010 12:41 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł
SFD - SFD Leucine Carboplus

CENA: 22.00zł
Łowickie - WPC 80

CENA: 86.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

KOTC

Wysłana - 15 lutego 2010 12:41    Edytuj Cytuj
Tysiąc składników, a porcja 20g, czyli są pewnie w małych ilościach, jaka cena?

[][][]--140kg--[][][]
Specjalista -

mc4

Wysłana - 15 lutego 2010 12:45    Edytuj Cytuj
120

wszystko albo nic

Amentoris

Wysłana - 15 lutego 2010 12:55    Edytuj Cytuj
Kofeina, arginina, kreatyna, hmb () - no szału nima.

Cena także nie powala, a jedna porcja to zapewne zbyt mało. Krótko mówiąc lepiej kupić coś sprawdzonego.

Mind is everything..
Ekspert -

soltys88

Wysłana - 15 lutego 2010 13:30    Edytuj Cytuj
120zl to nie duzo za 50 porcji, ja bym bral sklad ciekawy (ma geranium )

Jestem za, a nawet przeciw...
Specjalista -

Amentoris

Wysłana - 15 lutego 2010 13:31    Edytuj Cytuj
Fakt, tego nie zauważyłem...

Mind is everything..
Ekspert -

TomQ-MAG

Wysłana - 15 lutego 2010 20:04    Edytuj Cytuj
moze byc ciekawe, cena tez dobra.

Nie wiesz jakie suplementy wybrać? Oferty sklepów cie przytłaczają?
Ściągawka z godnych uwagi w moim profilu okno ZAINTERESOWANIA!!!
Ekspert -

cyklon-b

Wysłana - 16 lutego 2010 10:10    Edytuj Cytuj
KOTC a co bys chcial kofeine, geranamine, ketony malin, ewodiamine itd w gramach?
patrzec na ilosc skladnikow w tym zachwalanym detonatorze smiech bierze, to zaden wyznacznik

co do suplementu napewno dobrze bedzie pobudzal i pompowal na treningu, sklad przemyslany

pewnie jest tam 4-5g pomperow, 4-5g kreatyn, 4-5g substancji zw. wytrzymalosc, zostaje jeszcze ok 5g na pierdoły i substancje ktore sa skuteczne w mg.

Zmieniony przez - cyklon-b w dniu 2010-02-16 10:13:12

soltys88

Wysłana - 16 lutego 2010 13:30    Edytuj Cytuj
dokladnie, jesli 1 porcja bedzie kopala to bedzie super opcja, 120zl za 50 porcji to naprawde niezle

Jestem za, a nawet przeciw...
Specjalista -

Danieloo

Wysłana - 16 lutego 2010 13:38    Edytuj Cytuj
dokładnie jak bedzie jedna porcia starczała to nawet przyzwoicie wyjdzie stosunek ceny na porcjie .
Znawca -

jakub.ch

Wysłana - 09 marca 2010 21:22    Edytuj Cytuj
To może ja odświeżę...

Mam puchę, będę to teraz testował, jestem po dwóch porcjach i co mogę powiedzieć:

- pełna miarka to jakieś 23-24g, ja sypałem 20g na początek
- smak podobny do nowego Shock Therapy, a raczej jego końcowa nuta, główna nuta smakowa to guma balonowa, Kaczor Donald normalnie
- nie pobudza jakoś strasznie, ale załącza się to "coś" co powoduje, że chce się ćwiczyć
- jadę teraz FBW więc w pełni jestem w stanie docenić jego własności pompujących, ale jeśli mam porządną pompę nóg po 3 seriach przysiadów, a po superserii na ramiona mam je dwa razy większe, to współczuję tym, co są na splicie
- działał długo, mam wrażenie, że pozwolił mi cały trening przeprowadzić bardzo intensywnie. Na tyle, że pod koniec chciało mi się rzygać ze zmęczenia
- było mi po nim gorąco i zalewały mnie fale ciepła, takie trochę uczucie jakby "czacha dymiła"
- nie było potreningowego zejścia
- obolałość mięśniowa następnego dnia i w kolejnych taka sama jak w przypadku innych tego typu produktów
- żebym szczególnie czuł geraminę i żeby ona robiła różnicę to nie powiem, nie odczułem tego jako wartości dodanej

Ogólnie: produkt nie wypierdziela w kosmos, ale jest solidny i za taką cenę warto brać, ja miałem za 110 zł. Stawiam go za Black Powderem (który jest dla mnie bezkonkurencyjny, cenowo też ), ale przed Shockiem czy Napalmem i Monster Pumpem, na równi z Shotgunem i White Floodem (tu trochę odmienny skład i mój ulubiony, ale działanie podobne).

Odpowiedzi jest na 7 stron.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

HemoRush NUTRABOLICS nowość

Strony:  pierwsza  2  3  4  5  6  7   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.