Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 407 razy
słowa kluczowe: help 
Autor

Help

_deco_

Wysłana - 28 grudnia 2008 20:59    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

zacznijmy
kocham piłkę nożną ;]. Staram się grać jak Ronaldinho ponieważ bardzo mi się podoba jego styl (kiwka , kombinacyjne piękne podanie ). Kapkuje ok. 2h dziennie ćwiczę jakieś tricki freestyle itd robię to od ok tygodnia lecz gdy przychodzi do gierki to to co wychodzi mi bez przeciwnika na lajcie to przy przeciwniku nie wychodzi wcale i nie jest tak skuteczne jakby się wydawało . Gdy mi nie wychodzi to się denerwuje i gram coraz słabiej. Jak temu zaradzić ? i czy mam zwiększyć ilość czasu z piłką i jak długo czeka się na efekty ? ( nienawidzę czekać ;/)
pozdrowienia

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 29 grudnia 2008 10:36 
W większości przypadków polecamy:

Dorian Yates - Ultimate NOX PUMP

CENA: 5.00zł
Trec - AAKG HardCore

CENA: 85.00zł
Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

mitre

Wysłana - 29 grudnia 2008 10:36    Edytuj Cytuj
jakbyś w tydzień chciał opanować wszystkie kiwki Ronaldinho to życze powodzenia

sooo

Wysłana - 29 grudnia 2008 11:24    Edytuj Cytuj
moze zacznij podawac, a nie probójesz udawac jaki to jestes super..

gunners03

Wysłana - 29 grudnia 2008 13:12    Edytuj Cytuj
Stary Rzymu odrazu nie zbudowali. Po tygodniu chcesz miec rezultaty , bez przesady i zamiast na boisku tylko kiwać zacznij podawać odrazu gra wyda sie łatwiejsza. Jeśli dalej bedziesz tak trenował to nie bój się rezultaty przyjdą same

_deco_

Wysłana - 29 grudnia 2008 14:00    Edytuj Cytuj
a co z moimi nerwami i strachem przed przeciwnikiem ? gunneres03 dzięki jesteś jak narazie pierwszą osoba która mi pomogła ;]

mitre

Wysłana - 29 grudnia 2008 14:06    Edytuj Cytuj
każdy na początku ma tremę na meczu, przejdzie ona z czasem i nie ma na to magicznego sposobu, możesz jedynie zacząć bardziej podawać, żeby zyskać sympatię w oczach trenera i kolegów

kamil1223

Wysłana - 29 grudnia 2008 14:19    Edytuj Cytuj
Nie trenuj sam kiwek tylko z kolegą to pomoże ci w tym że jak będziesz grał w meczu to będzie ci lepiej wychodziło. Po Drugie tricki nie grają tylko zawodnik

gunners03

Wysłana - 29 grudnia 2008 21:13    Edytuj Cytuj
Z każdym meczem każdą udaną kiwką bedziesz nabierał doświadczenia a co za tym idzie mniejszy strach przed przeciwnikiem. Jeśli sie boisz przeciwnika to pomyśl że on jest,był taki sam nie ma co sie obawiać nie wyjdzie raz drugi to nie poddaj się wkońcu musi się udać, ale przede wszystkim graj zespołowo w druzynie jest was 11 a ty sam możesz minąć 1,2,3 ale sam meczu nie wygrasz. Ronaldinho wygrałby z 11 przeciwnikami napewno nie zawsze ktos mu pomoże w zdobyciu bramki czy trofeum przemyśl to

_deco_

Wysłana - 30 grudnia 2008 12:37    Edytuj Cytuj
może ktoś jeszcze mógłby mi pomóc ?

mitre

Wysłana - 30 grudnia 2008 16:15    Edytuj Cytuj
wszystko przecież zostało wyjaśnione

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.