Nie wiem jak zwykly Hydroxycut ale bralem Hydroxycut Hardcore i nie wypada go porównywac nawet ze scorchem. Hydroxy HC to najmocniejsze "gówno" jakie kiedy kolwiek jadlem. Mega Redukcja ale jest silne uboczne skutki jak na legalny supel(w USA oczywiscie bo na naszym rynku jakby to sie pojawilo to zaraz Ryszard Cebula i TVN Uwaga)
Scorch V3 natomiast moge polecic bez zadnych zastrzezen. Bardzo dobry spalacz, dobra cena w stosunku do ilosci kapsów, najlepiej łączyc z tighem i vaporize.
Zmieniony przez - Bahamut w dniu 2007-01-28 15:48:56
*********************** DORADCA DZIAŁU ZDROWIE DORADCA DZIAŁU COMBAT&SAMOOBRONA MODERATOR DZIAŁU ZDROWIE Nieaktywny Moderator Combat&Samoobrona ***********************
Znawca -
1169995672000
wizzardi
Wysłana - 28 stycznia 2007 18:46
Jakie miałeś uboczne skutki ? Jeżeli łączyłeś Scorcha z Vaporize to w jakich dawkach ?
No pain No gain
1170006394000
Bahamut
Wysłana - 28 stycznia 2007 19:42
Po Hydroxycut'cie (ale jak juz pisalem, w WERSJI HARDCORE) telepało mnie za bardzo, gozej niz po efedrynie, nie jestem ciśnieniowcem ale po HX mialem takie ze az piszczalo mi w uszach. Owszem redukuje naprawde skutecznie ale wole mix scorch + vaporize. Łączylem je tak: Scorch 4 kapsółki rano na czczo i 3 przed treningiem aerobowym a Vaporize bralem 2 kapsółki 3 razy dziennie do posiłków. Zacznij jednak ze scorchem (jesli sie zdecydujesz) od 2 albo 3 kapsolek z rana bo jak siekniesz od razu 4 mozesz dostac bardzo nieprzyjemnych wypieków na twarzy (wysypki) ktora zejdzie dopiero po paru godzinach.
Zmieniony przez - Bahamut w dniu 2007-01-28 19:43:16
*********************** DORADCA DZIAŁU ZDROWIE DORADCA DZIAŁU COMBAT&SAMOOBRONA MODERATOR DZIAŁU ZDROWIE Nieaktywny Moderator Combat&Samoobrona ***********************
Znawca -
1170009776000
qazar ZASŁUŻONY
Wysłana - 28 stycznia 2007 19:47
a jadl ktos redacide ? co do scorcha zacznij od 1 dawki 2-3 kaspow i co 2 dzien zwiekszaj jak dojdziesz do 2-3 razy po 3
Hey. Moim zdaniem HYDROXYCUT z MUSCLETECH to niszczyciel ale szybko sie przyzwyczajam i teraz obczajam co innego.
78.peter@gmail.com
1170010180000
Bahamut
Wysłana - 28 stycznia 2007 21:36
O Qazar widze ze wiesz co dobre . Czytam sporo i planuje sobie Red Acida sprowadzic, sklad wygląda imponujaco ale to swierza nowosc no i raczej nie wiele osob nawet o nim wiem. Przetestuje na wiosne razem z Fyre Syntraxa.
Znawca -
1170016587000
BPL-G
Wysłana - 29 stycznia 2007 01:13
z tego co pamietam DOn Pawson go testowal w jednym ze swoich testow, ogolnie byl bardzo nie zadowolony z niego