Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat został odczytany 47383 razy
słowa kluczowe: hula 
Autor

HULA-HOP

Scarpi

Wysłana - 31 maja 2002 14:24    Edytuj Cytuj
Hula hop pomaga, tylko żeby po nim tak brzuszek nie swędział :) A tak na poważnie to na pewno nikomu nie zaszkodzi, może jedynie pomóc, a przy odpowiedzniej wytrwałości nawet bardzo :) Pozdrawiam..

Scarpi

Scarpi

deadmike

Wysłana - 02 czerwca 2002 21:08    Edytuj Cytuj
mozna sie potem niezle wyginac

(B)DM

Przyszły Mr O

deadmike

Wysłana - 05 czerwca 2002 16:57    Edytuj Cytuj
no no dzisiaj sobie kupiłem hula hop jak na razie mój rekord to ok 5s krecenia ale sie wyrobie...

niezle sie mozna przy tym nameczyc i brzuch przy tym tez niezle pracuje

(B)DM

Przyszły Mr O

Sandi

Wysłana - 14 października 2002 19:43    Edytuj Cytuj
popieram, to hula-hop daje niesamowite efekty
pozdrawiam

Sandi

"Carum est, quod rarum est"

SFD

Wysłana - 08 lipca 2003 16:56    Edytuj Cytuj
hmmm.. pewnie daje super efekty, ale jak to działa??? :) Dzisiaj kupiłam sobie hula hop i od jakiś 2 godzinek się z nim zmagam a mój największy rekord to jakieś 2 sekundy kręcęnia...
Ma ktoś jakąś instrukcję obsługi do tego??? ;)))))))

RAPitER

Wysłana - 01 stycznia 2009 14:52    Edytuj Cytuj
ja juz 15 mmin wytrzymuje non stop i udaje mi sie krecic w prawo jak i w lewo strone ;]
naprawde polecam dobre na talie

;)

Hooper

Wysłana - 18 czerwca 2009 09:23    Edytuj Cytuj

Od wielu lat cwicze taniec z kolkiem hula hop u boku najslynniejszych hoopers w Kalifornii. Teraz wrocilam i przywiozlam ze soba ten seksowny, odchudzajacy taniec. W mojej szkole mozecie nauczyc jak spowodowac aby wasz trening byl nie tylko skuteczny ale i piekny. Nasze profesjonalne kolka sa zrobione z mysla o tych dwoch aspektach, pieknie i chudnieciu. Wejdzcie na nasza strone i zobczcie sami. www.hoopnotique.com

Zmieniony przez - Hooper w dniu 2009-06-18 09:24:14

Agisssa

Wysłana - 13 czerwca 2010 08:53    Edytuj Cytuj
Witam,
wlasciwie dotarlam tu przypadkowo, szukajac w neciku informacji nt. hula-hop, a takze czytajac wypowiedzi entuzjastow tego magicznego kolka :) Nie jestem fanatyczka sportu, przyznaje sie bez bicia, ale w hula-hop sie po prostu zakochalam :) Mam w domu kolko o srednicy 90 cm, nie obciazalam go niczym - jak radza dziewczyny na innych forach, sadze ze i bez tego jest to swietna gimnastyka, a co najwazniejsze, zauwazam rezultaty. Chce teraz takze nabyc kolko z masujacymi wypustkami, plus moze jeszcze jakies inne :)
Mam pytanko, czy ktos z Was korzystal z zajec w szkole Hoopnotique? Czy taniec z kolkiem jest bardzo trudny?
Pozdrawiam )

Agisssa

Wysłana - 13 czerwca 2010 08:54    Edytuj Cytuj
Przepraszam za ikonke na koncu mojej wypowiedzi, nie sadzilam, ze z kombinacji tych znakow wyjdzie mi taki stwor :)

Odpowiedzi jest na 2 strony.      poprzednia 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

HULA-HOP

Strony:  pierwsza  1   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.