Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 47397 razy
słowa kluczowe: hula 
Autor

HULA-HOP

mat

Wysłana - 22 maja 2002 20:24    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

witam, jetem ciekawy czy krecenie hula-hop moze miec wplyw na miesnie brzucha lub wplynac na zmniejszenie obwodu w talii, prosze o opinie na ten temat, a moze ktos tego probowal? z gory thx za odpowiedzi

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 22 maja 2002 20:50 
W większości przypadków polecamy:

Weider - Giant Mega Mass 4000

CENA: 235.00zł
Dymatize - Super Mass Gainer

CENA: 159.00zł
Olimp - Massacra

CENA: 99.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

SFD

Wysłana - 22 maja 2002 20:50    Edytuj Cytuj
taaaaaaaaak hulahop jest super i działa swietnie.Hyhy ja sama czasem kręcę i na brzuszek nie narzekam, a kiedyś poleciłam kolezance i przy codziennym kręceniu tak około 15 min spadło jej w ciągu miesiąca 5 cm(zaznaczam, że bez diety). To jest naprawde dobre, szczególnie, ze angażuje mięśnie ,które przy innych ćwiczeniach nie są uzywane, więc to jest swego rodzaju "zaskoczenie" i odmiana, a to zawsze daje efektyKręć ile wlezie fajna zabawa

smoczek

mat

Wysłana - 23 maja 2002 00:43    Edytuj Cytuj
dzieki, nie spodziewalem sie takiej dobrej opinii ale bardzo mnie to cieszy, moze jeszcze ktos ma jaies doswiadczenia?

Si2uiel ZASŁUŻONY

Wysłana - 23 maja 2002 10:12    Edytuj Cytuj
Ja moge powiedziec ze po 5 minutach nie udanych prob, podczas ktory bardziej nadwyrezylem ledzwiowy odcinek kregoslupa schylajac sie na ziemie po kółeczko ktore notorycznie spadalo niż cokolwiek pocwiczylem zrezygnowalem i udalem sie na mate pocwiczyc tradycyjne brzuszki Nie nieguje jednak tego cwiczenia tym bardziej z smoczek zachwla z wlasnego doswiadczenia. Jesli tylko bedziesz mial wiecej szczescia ode mniej to machaj ile wezie !

A great flame follows a little spark

"...a jakie plany mialem... ze bedzie jedyny... a potem powiedzialem sobie... przeciez moge zrobic 2... a potem... przeciez moge zrobic 2 masowe i 1 wycinkowy... a potem... ahh..."
Specjalista -

SFD

Wysłana - 23 maja 2002 10:18    Edytuj  Cytuj
hehe, Si2uiel-bo to jeszcze trzeba umieć

smoczek

mat

Wysłana - 23 maja 2002 15:44    Edytuj Cytuj
mam nadzieje ze mi jakos to pojdzie kiedys krecilem i nie bylo tak zle, nie pozostaje nic innego jak tylko udac sie do sklepu i krecic, krecic, krecic i jeszcze raz krecic, a tak przy okazji to ile takie koleczko moze kosztowac?

SFD

Wysłana - 23 maja 2002 15:52    Edytuj Cytuj
10 zeta max na odpuście

smoczek

Termitek

Wysłana - 23 maja 2002 16:15    Edytuj Cytuj
si2u latwo idzie :P prawie jak nogi do delfina i jazda :PP ale zanim czlowiek zlapie rytm to z 1000 razy podniesie to zolte narzedzie szatana :P

milego
"maly" termitek
let's the 4s be with U

mat

Wysłana - 23 maja 2002 16:26    Edytuj Cytuj
thx za odpowiedzi

Si2uiel ZASŁUŻONY

Wysłana - 23 maja 2002 18:04    Edytuj Cytuj
no to chyba sie bede musial wprawic skoro tak mowicie A Ty smoczku to 10 zl to chyba juz jakies profesonalne kupilas cos mi sie wydaje bo u mnie na wsi na odpuscie jest po 5,50 i da sie na 4 "utargowac" Pozdrawiam

A great flame follows a little spark

"...a jakie plany mialem... ze bedzie jedyny... a potem powiedzialem sobie... przeciez moge zrobic 2... a potem... przeciez moge zrobic 2 masowe i 1 wycinkowy... a potem... ahh..."
Specjalista -

deadmike

Wysłana - 30 maja 2002 17:28    Edytuj Cytuj
jutro sobie kupie hula hop i zobacze czy to naprawde działa

(B)DM

Przyszły Mr O

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

HULA-HOP

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.