Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

HP + CM3 i przerwa dla zaawansowanych

szczypiorr

Wysłana - 12 marca 2010 17:38    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

witam brałem HP miarkę tylko w dni treningowe + cm3 w nietreningowe i 5 tab cm3 w dni treningowe potem miałem przerwę nie pamiętam dokładnie ale chyba ok miesiaca i znowu to samo dawkowanie przez okres ok 6 tygodni (nie jeste pewien) teraz chciałbym zrobic krótką przerwe 2,5 tygodnia (ze względu na to że zawody mam niebawem nie mam czasu na dłuższa i odrabianie strat ) i dalej przez 6-8 tygodni te same środki jak teraz dawkowanie żeby były maksymalne efekty?? HP codziennie ? raz czy wiecej dawek ? cm3 tak jak producent tz 9-12 kapsółek czy inaczej?Hp mam jeszcze duzo ale cm3 mi sie skończył więc może zamiast niego cos innego, jakas kretka skuteczniejsza w robieniu siły???

Zmieniony przez - szczypiorr w dniu 2010-03-12 17:38:46

Zmieniony przez - szczypiorr w dniu 2010-03-12 17:39:48

wytrwałosc drogą do sukcesu

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 12 marca 2010 17:57 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Baton Matrix Pro 32

CENA: 7.00zł
Trec - Mass XXL

CENA: 159.00zł
Łowickie - WPC 80

CENA: 86.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

szczypiorr

Wysłana - 12 marca 2010 17:57    Edytuj Cytuj
moze zamiast jabłaczanu cm3 orotan np z kaizena ? wogole jakie obecnie sa opinie o orotanie bo starsz sa raczej pozywne?

eNd_

Wysłana - 12 marca 2010 21:17    Edytuj Cytuj
to już lepiej tej przerwy nie rób, tylko pociągnij cykl do zawodów (8-9tyg)

2,5 tygodnia to za krótko

Zmieniony przez - eNd_ w dniu 2010-03-12 21:19:36

"Chęci i cierpliwość to wielbłądy, które mogą
Cię przewieźć przez każdą pustynię"
Ekspert -

szczypiorr

Wysłana - 12 marca 2010 21:25    Edytuj Cytuj
16 tygodni na kretce - to chyba za długo a dlaczego 2,5 tygodnia za krótko , przeceiż cześto się robi w cyklach na siłe takie przerwy. oczywiście nie jest to optimum ale... a jak ze środkami cm 3? może byc bo poczytalem i chyba jednak przy nim zostane

eNd_

Wysłana - 12 marca 2010 21:29    Edytuj Cytuj
ja zrozumiałem, że te zawody są za 2,5 tygodnia

16 tygodni to rzeczywiście przesada, podobnież jak 20 dniowa przerwa od kreatyny - jest czasem nie wystarczającym

po prostu przez taki okres, stężenie kreatyny w organiźmie - nie zdąży spaść do naturalnego poziomu, tylko będziesz cały czas pod wpływem zaległej suplementacji

"Chęci i cierpliwość to wielbłądy, które mogą
Cię przewieźć przez każdą pustynię"
Ekspert -

szczypiorr

Wysłana - 12 marca 2010 21:32    Edytuj Cytuj
no ale innego wyscia nie ma tz 20 tygodni za długo a przerwa lepiej taka niż zadna, wiadomo że okonomicnziej było by dłuzsza przerwe zrobic ale niestety i teraz w zwiazku z tym pytanie o dawki, o ile zwiekszac tak jak napisałem?

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

HP + CM3 i przerwa dla zaawansowanych

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.