Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 322 razy
słowa kluczowe: hiit  pytanko 
Autor

HIIT pytanko

Cfaniac

Wysłana - 21 października 2009 20:55    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam, nie wiedziałem dokładnie gdzie założyć ten temat więc założyłem tu, mam pytanko czy dobrze robie HIIT na rowerku.
Wiec tak :
pierw jakieś 2 minutki rozgrzewki, potem
30 sek lekkiej jazdy 20km /h ~
potem 10 sek 'sprintu' 35-40 km/h
i tak 10-12 razy, nie za mało troche??

aha i jeżdze w dnt czyli środa/sobota/niedziela

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 21 października 2009 21:41 
W większości przypadków polecamy:

Syntrax - Matrix 5.0

CENA: 185.00zł
Z pozostalych firm... - USA Labs Cutting Edge

CENA: 64.00zł
Pvl - Mutant Mass

CENA: 99.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

Robert3d

Wysłana - 21 października 2009 21:41    Edytuj Cytuj
Dokładnie ci nie powiem bo krótko to trenowałem w bieganiu. Ale dla początkującego to dosłownie trening trwa parę minut. Jest bardzo obciążający wiec uważaj. Co więcej wszystko zależne jest od twojej kondycji i wytrzymałości stawów szczególnie kolanowych na przeciążenia. Imo Wygląda nie zgorsza choć jak to ma się do rowerka to nie wiem... :) Wiec poczekajmy na Hiitowców

Bajsykul

Wysłana - 25 października 2009 01:29    Edytuj Cytuj
Właśnie - naczytałam się strasznie dużo o Hiit'cie, a nie spotkałam jeszcze nikogo, kto by go ukończył...:D Rzeczywiście daje tak wspaniałe efekty? Na ostatnich wakacjach próbowałam regularnie go robić, ale wymiękłam przy 3 dniu;p Nawet nie z obciążenia, tylko...nudno mi było;) Ten trening dlatego właśnie raczej nie jest dla mnie,ale chętnie poczytam "wyznania hiit'owców":)

rotmeister

Wysłana - 03 listopada 2009 22:44    Edytuj Cytuj
Daje duże efekty przy wytrwałości
Ja nie wyobrażam sobie robienia masy bez Hiit'a. Inaczej fat zalewa i sylwetka robi się z lekka nieapetyczna. Przy aerobach rozwój muskulatury był dużo mniejszy, niż po 20sto minutowych Hiitach po treningach siłowych.

No pain - No Game

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.