Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1895 razy
słowa kluczowe: insulina  pytanie 
Autor

HGH - insulina - pytanie.

TommyZ

Wysłana - 12 marca 2005 17:54    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Na jednej ze stron internetowych znalazłem taki cykl:

1-24 HGH 6iu (5 on - 2 off)
1-24 Insulina 10iu rano oraz bezpośrednio po treningu
1-15 Testosteron Enanthate 750mg E4D
1-15 Primobolan 600mg E7D
1-11 EQ 500mg E7D
1-6 Anadrol 100mg ED
16-24 Testosteron Propionat 150mg ED
16-24 Trenbolone Acetate 75mg ED
18-24 Winstrol 50mg ED
1-24 HCG 500iu E5D

Pytanie: czy z tego cyklu da się usunąć insulinę, której używanie jest, jak wiadomo, kłopotliwe, czy też musi ona pozostać, aby ten cykl miał sens?

---
"Připravek neobsah**e látky dopingového charakteru."
Tommy

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 12 marca 2005 18:35 
W większości przypadków polecamy:

Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł
Trec - Mass XXL

CENA: 109.00zł
Ultimate Nutrition - Horse Power

CENA: 129.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

maat

Wysłana - 12 marca 2005 18:35    Edytuj Cytuj
Zalezy co masz na mysli mowiac "sens".

Chociaz jesli masz wieksze doswiadczenie z saa to obierajac sobie cel (masa/rzezba) i ustalajac odpowiednia diete/trening... to ~2g soku/week IMO ma sens nawet bez insy/hgh..

Pomysl jeszcze nad ta insa.. mozna sobie nia zrobic kuku.

Out of range.
Specjalista -

qwer

Wysłana - 12 marca 2005 18:44    Edytuj Cytuj
sadzac po profilu niezly dzik jestes - startujesz?
Znawca -

TommyZ

Wysłana - 12 marca 2005 19:04    Edytuj Cytuj
Nie jestem dzik, nie startuję - moja waga była by trochę mniejsza gdybym zamiast masy zrobił w końcu rzeźbę i zmniejszył rozmiar w pasie
Ale rzeźbił będę się dopiero za rok na lato - taki cel sobie wyznaczyłem - jeszcze ok. roku jadę na masę.
Apropos insy: wiem, że łatwo sobie zrobić krzywdę, stąd ten post.
Zresztą zastanawiam się też, czy w ogóle bawić się w cykl z HGH, czy może pojechać jakiś "standardowy" cykl np. z propanem, winem, czy deką...

---
Tommy

Aleks

Wysłana - 12 marca 2005 19:06    Edytuj Cytuj
To juz lepiej brzmi i mysle ze takie dawki nie beda konieczne

Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
Ekspert -

qwer

Wysłana - 12 marca 2005 19:39    Edytuj Cytuj
hrhr.. myslalem, ze skoro chcesz zaczac taki cykl, to te 97 kg to prawie samo miecho
Znawca -

TommyZ

Wysłana - 12 marca 2005 19:55    Edytuj Cytuj
Taki cykl, jak napisałem, znalazłem na jednej ze stron WWW.
Gdybym się na niego zdecydował to po korekcie: bez insuliny, no i z mniejszymi dawkami, bo te są dobre dla zawodowców...

---
Tommy

decadeuko

Wysłana - 12 marca 2005 20:26    Edytuj Cytuj
hardcore dla zawodowca

Expert w dziale DOPING
Ekspert -

sliders

Wysłana - 12 marca 2005 20:57    Edytuj Cytuj

Usunięty przez e-lite za naruszenie Pkt3 regulaminu forum.

nie wygrasz nie podnoszac rekawic

e-lite

Wysłana - 12 marca 2005 21:54    Edytuj Cytuj
"Pytanie: czy z tego cyklu da się usunąć insulinę, której używanie jest, jak wiadomo, kłopotliwe, czy też musi ona pozostać, aby ten cykl miał sens?"

w cyklu jest HGH i wysokie dawki SAA wiec insulina zdecydowanie ma tam swoje miejsce

Zmieniony przez - e-lite w dniu 2005-03-12 21:55:01
Ekspert -

Masssa

Wysłana - 12 marca 2005 22:22    Edytuj Cytuj
Hmmm z tego co widze to ten cykl jest dla takich jak pudzian czy coleman
Insulinę można było by usunąć lub zamieńić na jakiś cykl
ale ten cykl nie jest dla zwykłego człowieka i trzeba mieć na ten cykl spooro kasy zwłaszcza na HGH to tez mozna by zamienić i cykl zaczyna tracić sens
Tylko na co ci tak silny cykl ?

Kompletnie Zj**ałem =( ;-(
Przedemną jeszcze całe miechy nauki o dopingu

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

HGH - insulina - pytanie.

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.