Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Chociaz jesli masz wieksze doswiadczenie z saa to obierajac sobie cel (masa/rzezba) i ustalajac odpowiednia diete/trening... to ~2g soku/week IMO ma sens nawet bez insy/hgh..
Pomysl jeszcze nad ta insa.. mozna sobie nia zrobic kuku.
Out of range.
Specjalista -
1110648930000
qwer
Wysłana - 12 marca 2005 18:44
sadzac po profilu niezly dzik jestes - startujesz?
Znawca -
1110649467000
TommyZ
Wysłana - 12 marca 2005 19:04
Nie jestem dzik, nie startuję - moja waga była by trochę mniejsza gdybym zamiast masy zrobił w końcu rzeźbę i zmniejszył rozmiar w pasie Ale rzeźbił będę się dopiero za rok na lato - taki cel sobie wyznaczyłem - jeszcze ok. roku jadę na masę. Apropos insy: wiem, że łatwo sobie zrobić krzywdę, stąd ten post. Zresztą zastanawiam się też, czy w ogóle bawić się w cykl z HGH, czy może pojechać jakiś "standardowy" cykl np. z propanem, winem, czy deką...
--- "Připravek neobsah**e látky dopingového charakteru." Tommy
1110650669000
Aleks
Wysłana - 12 marca 2005 19:06
To juz lepiej brzmi i mysle ze takie dawki nie beda konieczne
Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
Ekspert -
1110650776000
qwer
Wysłana - 12 marca 2005 19:39
hrhr.. myslalem, ze skoro chcesz zaczac taki cykl, to te 97 kg to prawie samo miecho
Znawca -
1110652751000
TommyZ
Wysłana - 12 marca 2005 19:55
Taki cykl, jak napisałem, znalazłem na jednej ze stron WWW. Gdybym się na niego zdecydował to po korekcie: bez insuliny, no i z mniejszymi dawkami, bo te są dobre dla zawodowców...
--- "Připravek neobsah**e látky dopingového charakteru." Tommy
1110653703000
decadeuko
Wysłana - 12 marca 2005 20:26
hardcore dla zawodowca
Expert w dziale DOPING
Ekspert -
1110655563000
sliders
Wysłana - 12 marca 2005 20:57 Usunięty przez e-lite za naruszenie Pkt3 regulaminu forum.
nie wygrasz nie podnoszac rekawic
1110657444000
e-lite
Wysłana - 12 marca 2005 21:54
"Pytanie: czy z tego cyklu da się usunąć insulinę, której używanie jest, jak wiadomo, kłopotliwe, czy też musi ona pozostać, aby ten cykl miał sens?"
w cyklu jest HGH i wysokie dawki SAA wiec insulina zdecydowanie ma tam swoje miejsce
Zmieniony przez - e-lite w dniu 2005-03-12 21:55:01
Ekspert -
1110660854000
Masssa
Wysłana - 12 marca 2005 22:22
Hmmm z tego co widze to ten cykl jest dla takich jak pudzian czy coleman Insulinę można było by usunąć lub zamieńić na jakiś cykl ale ten cykl nie jest dla zwykłego człowieka i trzeba mieć na ten cykl spooro kasy zwłaszcza na HGH to tez mozna by zamienić i cykl zaczyna tracić sens Tylko na co ci tak silny cykl ?
Kompletnie Zj**ałem =( ;-( Przedemną jeszcze całe miechy nauki o dopingu