Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

HGH HORMON WZROSTU jaki trening

Zamachowy

Wysłana - 07 lipca 2007 21:56    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Hej, witam ponownie. Mam pytanie bo sam już nie wiem jaki trening jest najlepszy na pobudzenie wydzielania hormonu wzrostu czytalem, czytalem niemal wszystko:
Tu pisza roznie ale np pisza zeby trenowac z obciazeniem 70 % mozliwosci czyli robic okolo 5 6 powtorzen. http://www.sfd.pl/Trening_by_zwiekszyc_hormon_wzrostu-t150203.html

Tu pisze zeby trenowac z malymi ciezarami. http://www.kulturystyka.pl/artykul89/

WIEC JA NIEROZUMIE JUZ JAKA JEST PRAWDA KTO WIE NIECH POMOZE. JAKI TRENING JEST ODPOWIEDNI NA ZWIEKSZONA PRODUKCJE HGH. Pozdrawiam

Zmieniony przez - Zamachowy w dniu 2007-07-07 21:57:09

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 07 lipca 2007 22:30 
W większości przypadków polecamy:

Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł
Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł
Olimp - Gold Omega 3 sport edition

CENA: 38.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Kujak

Wysłana - 07 lipca 2007 22:30    Edytuj Cytuj
wszystko to "kupa" prawda tyle ci powiem

Zamachowy

Wysłana - 08 lipca 2007 08:53    Edytuj Cytuj
Moze kupa :) , niewiem ale moje pytanie brzmialo jaki trening trzeba wykonywac zeby najbardziej stymulowac HGH. duza ilosc powtorzen lub mala ilosc powtorzen.

Wojda_Lwo

Wysłana - 08 lipca 2007 15:51    Edytuj Cytuj
Pewnie nie tekiej odpowiedzi oczekiwałeś ale powiem że przysiady ponoc znacznie zwiekszaja wydzielanie w/w hormonu

do przodu powoli

apokalipsa NUTRIFARM

Wysłana - 08 lipca 2007 20:23    Edytuj Cytuj
w zakresie powt. conajmniej 15.
ciezkie cw. wielostawowe jak przysiady, ciagi.

"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
Ekspert -

Blacha666

Wysłana - 21 marca 2008 13:03    Edytuj Cytuj
Z tego co wiem to najlepsze ćwiczenia na wydzielanie hormonu wzrostu są to z małym obciążeniem, duża ilość powtórzeń (dolna granica to 15-20)oraz krótkie przerwy między seriami ok. 10-15 sek

ktos130

Wysłana - 21 marca 2008 13:36    Edytuj Cytuj
Ostry wyczerpujący trening i jest lajtowo

Bez bólu nie ma efektu.

decos

Wysłana - 21 marca 2008 13:54    Edytuj Cytuj
super serie o robieni przysiadow z odpoweidnia intensywnoscia ponoc wspomaga wydzialanie anabolicznych chormonow. ja nie wierze w jakies tam powtorzenia okreslone ale owszem wykonywanie cwiczen wielostawowych dale mi wiecej sily i masy niz treningi bez nich

wysięgnik

Wysłana - 21 marca 2008 14:07    Edytuj Cytuj
Ciężkie ćwiczenia jak przysiady, mc, wiosłowania

Spróbój sobie zrobić ciężką serię przysiadów tak z 15-20 pow. aż ciemno robi się przed oczami a czasami nawte to są odruchy wymiotne gdyż podnosi się hgh(chyba dlatego)

Nie wiedzieć i zapytać to wstyd na chwile. Nie wiedzieć i nie zapytać to wstyd na całe życie.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

HGH HORMON WZROSTU jaki trening

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.