Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 1675 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Zdrowie
HEMOROIDY>>>ŻYLAKI ODBYTU>>> 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: hemoroidy żylaki odbytu
Autor "HEMOROIDY>>>ŻYLAKI ODBYTU>>>"   

QLAMA
 Wysłana - 19 maj 2009 16:01        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam, niech ktos sie wypowie co mial doczynienia z tym schorzeniem.
Czy hemoroidy da sie wyleczyc calkowicie?
Jakie srodki polecacie na hemoroidy slabo rozwiniente?<1-2stopien

przyznaj SOG'a

Timki74
 Wysłana - 19 maj 2009 16:22       [zgłoszenie]

Siema,operacyjnie w szpitalu,ale nie polecane za bardzo,bądż gumki(założenie gumek i po paru dniach obumiera i masz spokój przynajmniej na pare lat-może zawsze powrócić).
Ja płaciłem cos koło 250 za jedna gumkę,boli tylko przez piwerwsze parę godzin,ale póżniej jaki spokój,,
Mam trzy,tzn już dwa ,miałem mieć akładana druga gumke,ale odwołałem nie mogłem wtedy i tak już z rok,ale ide niedługo pozbyć sie tego gówna do końca!
Najlepiej idz do proktologa,on powie co i jak,bo może to np. szczelna odbytu,ale gdybać to można.....

Zmieniony przez - Timki74 w dniu 2009-05-19 16:24:10

Trza być twardym, nie miętkim!

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

HEMOROIDY>>>ŻYLAKI ODBYTU>>>

<< Wyraź swój sprzeciw przeciwko biernemu paleniu / Zaczerwienie obok paznokcia >>

Podobne: Napoje energetyczne << Red Bull, Power Drink itp.. >>> | Czy to Żylaki powrózka nasiennego? | gronkowiec > trądzik | WKU >>>pytanko. | ILE KOSZTUJE >>> | Mała czarna krotka na koncu żołędzia o śr. >1mm, b.gardła

Warto przeczytać: dawno mnie tu nie bylo | chwytanie | witaminy animal | jak byc szerokim bez 10 bluz | szerokim bez 10 bluz | hurtownie w azji | morsik1991 | dostawa z azji | boczne aktony miesni nadramiennych | na czczo bcaa | oxa i xpand | wyzwanie hardgainera ,czyli jak budowac mase | wyzwanie hardgainera, czyli jak budowac mase | wyznanie hardgainera ,czyli jak budowac mase | wyznanie hardgainera, czyli jak budowac mase | jak dlugo storm | jak dlugo stack | bulki maslane | skoki narciarskie 2010

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL