Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat został odczytany 546 razy
słowa kluczowe: shotach 
Autor

HCG po 10 shotach

YoungVein

Wysłana - 16 lipca 2010 15:15    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam tydzien temu mialem ostatni shot Test Enanthate mialem 10 shotow e5d 250 bilem na poczatek mialem tez 100 mety. Teraz mam pytanie jak mam dawkowac HCG mam pregnyl 5000 U.I po tyg teraz czy jeszcze tydzien poczekac. Mam tez clomid, ale to po skonczeniu HCG, tylko prosze napiszcie mi jak mam to bic i ile. Pozdrawiam!!

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 16 lipca 2010 15:18 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - L-CARNITINE 3000 EXTREME SHOT

CENA: 4.49zł
Olimp - Extreme speed Shot

CENA: 3.59zł
Olimp - Therm line drink

CENA: 3.06zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

r0lnik

Wysłana - 16 lipca 2010 15:18    Edytuj Cytuj
1000 ui e2d bij juz

Od zadawania pokut zawsze ktoś się znajdzie lecz nie ma kto rozgrzeszać dając druga szanse.

YoungVein

Wysłana - 16 lipca 2010 15:24    Edytuj Cytuj
okej dzieki, a reszte do lodowy w strzykawie??

K1pl

Wysłana - 16 lipca 2010 15:28    Edytuj Cytuj
tak do lodówki

a czy HCG po takim cyklu to coś co musi być jak jajka ?

HCG poszło w góre ja bym zostawił na jakis mocny cykl no chyba ze jaja słabe

...wole usiąść,zjeść,bez ciśnień pomyśleć..
Specjalista -

YoungVein

Wysłana - 16 lipca 2010 15:32    Edytuj Cytuj
ogolnei nie wydaje mi sie zeby cos sie zmienilo z jajkami, bo krotki cykl to byl. To co proponujesz K1??

Malagant

Wysłana - 16 lipca 2010 15:37    Edytuj Cytuj
hcg niepotrzebne po takim cyklu.jak Jestes tydzien po ostatnim strzale to od dzisiaj clomid po 50mg dziennie.2 tyg wystarczy

YoungVein

Wysłana - 16 lipca 2010 15:40    Edytuj Cytuj
okej to zaczne clomid wpieprzac. na noc najlepiej czy obojetnie??

Zen2008

Wysłana - 16 lipca 2010 15:42    Edytuj Cytuj
hcg niepotrzebne po takim cyklu.jak Jestes tydzien po ostatnim strzale to od dzisiaj clomid po 50mg dziennie
Specjalista -

Malagant

Wysłana - 16 lipca 2010 15:43    Edytuj  Cytuj
o co chodzi Zen?

Malagant

Wysłana - 16 lipca 2010 15:44    Edytuj Cytuj
bierz na noc

Zen2008

Wysłana - 16 lipca 2010 15:45    Edytuj Cytuj
HCG to kwesitia indywidualna (kasa i tendencje) a wiedze o half life enana musisz updatowac bo jestes w bledzie.

Zmieniony przez - Zen2008 w dniu 2010-07-16 15:47:02
Specjalista -

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

HCG po 10 shotach

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.