Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Gwiazdkowy turniej w wyciskaniu sztangi lezac Łódż 12.12.09

adam138

Wysłana - 18 listopada 2009 16:46    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 18 listopada 2009 16:52 
W większości przypadków polecamy:

Weider - Giant Mega Mass 4000

CENA: 235.00zł
Dymatize - Super Mass Gainer

CENA: 159.00zł
SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

adam138

adam138

Wysłana - 18 listopada 2009 16:56    Edytuj Cytuj
nie dałem rady przeżucić tego regulaminu wiec dodaję link do strony na której jest regulamin http://www.powerlifting.pl/

mutantek85

Wysłana - 12 grudnia 2009 19:23    Edytuj Cytuj
Po raz drugi tu wystartowałem, tym razem jako najmłodszy senior. Organizacje oceniam dużo wyżej niż rok temu (przede wszystkim turniej poszedł szybciej ze względu na rozłożenie kolejności wg ciężaru na sztandze, poza tym - sukces - na stanowisku rozgrzewkowym były zawleczki, a więc możliwość regulacji stojaka), natomiast sędziowanie moim zdaniem zbyt ostre. Długie trzymanie ciężaru na klatce całkowicie uniemożliwiało zbliżenie się do rekorów życiowych. Jestem jednak zadowolony, bo udało mi się zwyciężyć, a poza tym cenie sobie wszelkie turnieje rozgrywane bez koszulek, bo tylko to uważam za prawdziwe wyciskanie (nie dyskutuje ze zwolennikami koszulek to moje osobiste zdanie). Co mnie zaskoczyło to nakaz zmiany koszulki z bokserki na normalną z krótkim rękawkiem... Wydaje mi się że w bokserce jeszcze dokładniej widać ułożenie łopatek, ale nie jestem specem od przepisów...:) Pozdro dla wszystkich startujących

koksDamian

Wysłana - 12 grudnia 2009 19:27    Edytuj Cytuj
Kolego mógłbys przedstawić wyniki.

gregorterm

Wysłana - 12 grudnia 2009 19:41    Edytuj Cytuj
Zawody odbywały się według przepisów dlatego nie wolno stosować koszulki tzw.bokserki.

gregorterm

Senegroth POWERLIFTING

Wysłana - 12 grudnia 2009 19:52    Edytuj Cytuj
Organizacja oki. Zawody przebiegły szybko i sprawnie nie licząc poślizgu samego rozpoczęcia. Sędziowanie bardzo łagodne jak na zawody z kalendarza, 3manie na klacie króciutkie...niektórym udawało się nawet bez zatrzymania "wciskając" się w komędę "góra". Ogólnie bardzo pozytywnie

There is no reason to be alive if you can't do DEADLIFT!

mutantek85

Wysłana - 12 grudnia 2009 20:00    Edytuj  Cytuj
co do pełnych wyników to nie mam, dopiero w pon będę w swoim klubie, a wiem że braliśmy tabele... Pewnie dla "zawodowców" sędziowanie było łagodne, mi chodzi o to, że jak na tej rangi i wielkości turniej, w którym nie ma możliwości bicia rekordów polski (bo było bez koszulek) nie musieli tak się przykładać i mogli dać poszaleć z rekordami życiowymi...

mifu

Wysłana - 12 grudnia 2009 20:42    Edytuj Cytuj
Sędziowanie musi być zgodne z zasadami sztuki i radzę dobrze wyciskać już na
sali treningowej,potem będzie już tylko lepiej, bo na poważnych zawodach wychwycą
każdy mały błąd.

Senegroth POWERLIFTING

Wysłana - 12 grudnia 2009 20:44    Edytuj Cytuj
Rekordy można bić tylko na MP i PP ale musi być kontrola antydopingowa, której tu nie było, a z połowa zawodników by jej dzisiaj nie przeszła Po za tym zawody z kalendarza jednak zobowiązują do prawidłowego sędziowania. I tak przez kilka lat na zawodach w Łodzi sędziowania praktycznie nie było: odrywanie, tyłka, odbijanie, wiosłowanie to był chleb powszedni. Na szczęście od tego roku to się zmieniło

PS: Popieram mifu

Zmieniony przez - Senegroth w dniu 2009-12-12 20:45:11

There is no reason to be alive if you can't do DEADLIFT!

mifu

Wysłana - 12 grudnia 2009 20:53    Edytuj Cytuj
Thank you Senegroth-bench press-zero tolerancji dla nieprawidłowego wyciskania.
Jak ktoś nie chce usłyszeć ,sorry no lifter to radzę robic to solidnie.

Odpowiedzi jest na 4 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Gwiazdkowy turniej w wyciskaniu sztangi lezac Łódż 12.12.09

Strony:  pierwsza  2  3  4   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.