Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 386 razy
słowa kluczowe: odżywki 
Autor

Guz a odżywki

primavera

Wysłana - 08 marca 2010 17:57    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Mam pytanie, czy jak mam gino, guzy w prawym i lewym cycku to mogę brać odżyweczki pochodnych testosterony ,mianowicie Tribulon z treca? bo generalnie już się zapisałem do lekarza ale to dopiero jest pod koniec maja termin, i sądzę ze będą mi jakieś badania robić hormonalne lub odrazu przepiszą jakiś tamoksifen albo coś podobnego,czy to nie będzie miało jakoś wpływu na wynik badan, czy tylko wpływ mają ssa?.

massa to podstawa:P

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 08 marca 2010 18:35 
W większości przypadków polecamy:

APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł
Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł
Gaspari Nutrition - MyoFusion

CENA: 149.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Jancykcyk

Wysłana - 08 marca 2010 18:35    Edytuj Cytuj
gino możesz dostać bez trenowania na siłce to raz ,a jeżeli chodzi o tribulusy inne ziółka to jedz sobie

wafel_ksc

Wysłana - 08 marca 2010 18:37    Edytuj Cytuj
jezeli gino wynikiem stosowania SAA i w zaawansowanym stanie gino to tamox nie pomoze za bardzo..

pozdro

Zmieniony przez - wafel_ksc w dniu 2010-03-08 18:38:23

samemu nie zdołal dokonać jeszcze niczego dlatego na forach zgrywa tego najmądrzejszego..
Znawca -

primavera

Wysłana - 08 marca 2010 19:36    Edytuj Cytuj
no gino jest przez stosowanie ssa i raczej w stopniu dosc zaawansowanym. Ale już do specjalisty zapisany ,a chodzi mi teraz o odzwyki, bo do maja jeszcze droche czasu a mam w zapasie cm3 i tribulon :P a poza tym tribulon sie przyda bo cos czuje ze libido spadło. :D muszę obudzić w sobie zwierza :D tym razem bez koksu :D

wafel_ksc

Wysłana - 08 marca 2010 19:38    Edytuj Cytuj
to suple mozesz smialo szamac

a gino to tylko po noz..

pozdro

samemu nie zdołal dokonać jeszcze niczego dlatego na forach zgrywa tego najmądrzejszego..
Znawca -

primavera

Wysłana - 08 marca 2010 21:46    Edytuj Cytuj
Dzieki Wafel za słowa otuchy :(. ogólnie to szkoda marnować młodości żeby iść pod skalpel :) jestem ustawiony z lekarzem wiec zobaczymy co on powie po konfrontacji . A tribulon się przyda bo libido spadło a dawno nie czułem w sobie zwierzęcia, muszę go obudzić :D hehe

grubas19

Wysłana - 08 marca 2010 22:13    Edytuj Cytuj
czemu uwazasz ze zabieg usuniecia gino to utrata mlodosci.
ja bym sie nie zastanawial. usowsz to gowno i masz problem do konca zycia z bani.
zabieg kosztowny ale kilka tysi kture bezpowrotnie rozwiaza problem wydaje sie smieszne

primavera

Wysłana - 09 marca 2010 09:00    Edytuj Cytuj
wydaje mi sie ze jakies blizny pozostają, kilka tysi? to ile to niby kosztuje??

wafel_ksc

Wysłana - 09 marca 2010 17:12    Edytuj Cytuj
Zależnie od wielkosci gino,można dogadac sie na 2000-3000 zł

blizny raczej niewidoczne..

pozdro

Znawca -

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.