Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1519 razy
Autor

Guru, chyba cos spieprzylem

metrowiec

Wysłana - 09 maja 2002 16:30    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Czesc
Mam dosc powazny problem, a mianowicie zrobilem sobie pierwszy raz zastrzyk w udo. Wydaje mi sie ze zachowalem wszelkie srodki ostroznosci oprocz odciagniecia tloczka, aby sprawdzic czy jestem w zyle, czy w miesniu. Strzal byl robiony z indyjskiego odpowiednika sustanonu (jak sie nie myle to sustaretard). Sama injekcja przeszla bezbolesnie, bol w nodze pojawil sie wieczorem (injekcja byla rano), nastepnie nie przespalem nocy. Na drugi dzien, wieczorem dostalem goraczki, ktora zlikwidowalem aspiryna. Na trzeci dzien pojawila sie lekko czerwona plama dosc duzej srednicy. Zaczalem wiec stosowac Fastum i Ibuprom. Efekt stosowania to taki, ze zaczyna mniej bolec i poprawia sie ruchomosc nogi (mialem problem ze zginaniem, czerwona plama bez zmian. Aha srodek, ktory bralem na 99,9...% oryginal. Co robic i co moze byc przyczyna zapalenia?
P.S.
Co do mojej klatki (jezeli pamietasz) to bol zaniknal zupelnie, natomiast prazek raczej bez zmian.

Pozdrawiam
metrowiec

Pozdrawiam
METROWIEC

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 09 maja 2002 17:07 
W większości przypadków polecamy:

Trec - AAKG HardCore

CENA: 85.00zł
Ultimate Nutrition - Horse Power

CENA: 129.00zł
Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

SFD

Wysłana - 09 maja 2002 17:07    Edytuj Cytuj
Zawsze w takiej sytuacji rób kompresy - MOKRE - np. z rivanolu, po to, aby środek mógł szybciej się wchłonąć.
Wystarczy 2x dziennie do wyschnięcia.
Pozdrawiam.

guru

metrowiec

Wysłana - 09 maja 2002 17:09    Edytuj Cytuj
Ale co moze byc przyczyna.

Pozdrawiam
metrowiec

Pozdrawiam
METROWIEC

metrowiec

Wysłana - 09 maja 2002 17:16    Edytuj Cytuj
Moze jestem uczulony na jakis testosteron?

Pozdrawiam
metrowiec

Pozdrawiam
METROWIEC

SFD

Wysłana - 09 maja 2002 22:47    Edytuj  Cytuj
Nie sądzę - raczej miejscowa reakcja na środek + objętość samego środka wmięśniu czworogłowym.

guru

metrowiec

Wysłana - 10 maja 2002 14:30    Edytuj Cytuj
No i okazalo sie ze jednak srodek to lipa (zanieczyszczony). Bol sie zmniejsza, obrzek rowniez, ruchomosc takze, ale zaczerwienienie powiekszylo swoj rozmiar. Czy mam sie tym przejmowac, czy jeszcze poczekac? Injekcja byla w poniedzialek.

Pozdrawiam
metrowiec

Pozdrawiam
METROWIEC

metrowiec

Wysłana - 10 maja 2002 14:32    Edytuj Cytuj
Sorry ruchomosc jest wieksza.

Pozdrawiam
metrowiec

Pozdrawiam
METROWIEC

SFD

Wysłana - 10 maja 2002 16:20    Edytuj Cytuj
Załóż kompres i poczekaj - jeśli środek był zanieczyszczony, to i tak zrobi się ropień. Kompresy mogą Cię przed tym uchronić.

guru

metrowiec

Wysłana - 10 maja 2002 16:27    Edytuj Cytuj
ok. dzieki.

Pozdrawiam
metrowiec

Pozdrawiam
METROWIEC

SFD

Wysłana - 14 maja 2002 20:28    Edytuj Cytuj
Mój kumpel ładował to tylko ze normalnie w posladek. Pisałem o tym do Kinga bo koles równiez mial gorączke i ból taki ze koles przez trzy dni chodzic nie mógł. Myśleliśmy ze koles umrze, po nastepnym stzrale tydzien pózniej to samo. Ten sustaretard jest całkiem zwalony

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Guru, chyba cos spieprzylem

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.