Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Guma do Żucia - krótkie pytanko ???

Matrix89_

Wysłana - 22 lutego 2007 15:21    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

siema, mam do was jedno krótkie pytanko przeczytałem dzis na jakies ulotce ze gume do żucia nie powinno sie żuć dłuzej niz 20 minut. Moje pytanie DLACZEGO ??? ... pytam z ciekawosci ..pzdr. ;)

"Staraj się dążyć do doskonałości, rób więcej niż możesz, kochaj przyjaciół, mów prawdę, bądź wierny oraz szanuj swojego ojca i matkę. Te zasady pomogą Ci osiągnąć mistrzostwo, uczynią Cię silniejszym, napełnią nadzieją i wskażą Ci drogę ku wielkości." - Joe Weider® - trener mistrzów kulturystyki od 1936 roku, mający w dorobku miliony usatysfakcjonowanych wychowanków!

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 22 lutego 2007 15:22 
W większości przypadków polecamy:

APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł
SFD - SFD Mass Activator

CENA: 65.00zł
Ultralife - Nox pump xtreme

CENA: 5.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Maniek87

Wysłana - 22 lutego 2007 15:22    Edytuj Cytuj
traci smak.. :)

%)

Zmieniony przez - Maniek87 w dniu 2007-02-22 15:24:56

Mam przyjazną materie i jem węglowodany

Matrix89_

Wysłana - 22 lutego 2007 16:05    Edytuj Cytuj
watpie zeby z tego powodu bo to nie była ullotka producenta gum tylko stomatologiczna :P:P wiec .. chyba nei o to chodzi heheheh ... jeszcze jakies ciekawe pomysły ktos ma ??;d;d o co moze chodzic ???:P

"Staraj się dążyć do doskonałości, rób więcej niż możesz, kochaj przyjaciół, mów prawdę, bądź wierny oraz szanuj swojego ojca i matkę. Te zasady pomogą Ci osiągnąć mistrzostwo, uczynią Cię silniejszym, napełnią nadzieją i wskażą Ci drogę ku wielkości." - Joe Weider® - trener mistrzów kulturystyki od 1936 roku, mający w dorobku miliony usatysfakcjonowanych wychowanków!

MATYSG

Wysłana - 22 lutego 2007 16:34    Edytuj Cytuj
mozliwe ze plomby wypadna <lo>chyba

matrix1617

Wysłana - 22 lutego 2007 17:03    Edytuj Cytuj
Bo oni chcą, żebys po 20 min kupił nastepna gume

[http://www.pajacyk.pl/] <-- pajacyk
[http://www.polskieserce.pl/] <-- polskie sztuczne serce

[http://s14.bitefight.pl/c.php?uid=20727] <--- coś innego

danutha ZASŁUŻONY

Wysłana - 22 lutego 2007 19:09    Edytuj Cytuj
Pewnie po 20 min substancja aktywna sie zużywa

a g a

Wysłana - 22 lutego 2007 19:58    Edytuj Cytuj
moze im o to chodzilo w tej ulotce- http://www.dmp.am.wroc.pl/index.php?menu=streszczenie&amp;art=2006567 a slyszalam ze zucie gumy moze prowadzic do chorob zoladka np do wrzodow bo jak cos przezuwasz to Twoj organizm odbiera informacje ze zaraz cos znajdze sie w zoladku i produkuje duzo kwasow zoladkowych jesli te kwasy nie maja co trawic to zabieraja sie za sciany zoladk
no jakos tak w kazdym razie:P

oska5

Wysłana - 22 lutego 2007 20:08    Edytuj Cytuj
guma dobrze robi na niestrawność (produkujesz więcej śliny)
o tych wrzodach to pierwsze słysze, niech ktos to potwierdzi

"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."
Znawca -

el nino

Wysłana - 22 lutego 2007 21:09    Edytuj Cytuj
Właśnie, niech ktoś tu wpadnie z pewnymi informacjami na ten temat bo dość często i długo sbie przeżuwam

Jedyną rzeczą której powinniśmy się bać jest sam strach

Matrix89_

Wysłana - 22 lutego 2007 23:08    Edytuj Cytuj
matrix1617 - powtarzam to NIE była ulotka producenta (czytaj uwaznie)

no Aga ciekawe info znalazłas :) pewno o to im chodziło &lt;yes&gt; moja ciekawosc została zaspokojona :):) thx. ...a co do tych wrzodów to Aga ma racje tez o tym słyszałem od mojej babki na biologi wiec chyba powinna wiedziec co mówi ... powiedziała nam ze długotrwałe i czeste zucie gumy zle wpływa na sciany zoładka i moze prowadzic do tego typu wrzodów szczególnie gdy zujac gume jestsmy głodnni (nasz zoładek jest pusty) - dopiero teraz sobie przypomniałem :p...pzdr.

Zmieniony przez - Matrix89_ w dniu 2007-02-22 23:14:20

"Staraj się dążyć do doskonałości, rób więcej niż możesz, kochaj przyjaciół, mów prawdę, bądź wierny oraz szanuj swojego ojca i matkę. Te zasady pomogą Ci osiągnąć mistrzostwo, uczynią Cię silniejszym, napełnią nadzieją i wskażą Ci drogę ku wielkości." - Joe Weider&reg; - trener mistrzów kulturystyki od 1936 roku, mający w dorobku miliony usatysfakcjonowanych wychowanków!

malutka_k

Wysłana - 22 lutego 2007 23:19    Edytuj Cytuj
maniek

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Guma do Żucia - krótkie pytanko ???

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.