Poniewaz sa wakacje i wszedzie gdzie sie nie rusze jest jakies grilowanie a niestety jestem na diecie, zaczalem sie zastanawiac czy mozna cos w miare zdrowego zjesc z grila.
tez niezla z grilla bo tluszcz sie wytopi... tylko ze slyszalem ze jak ten tluszcz sie spala na weglach i kopci na kielbase to jakies szkodliwe substancje powstaja, ale to informacja niepotwierdzona
darios29 - kiełbaska "słąska" - śląska kiełbasa jak kiełbasa ale na grila miód poprostu rozplywa sie w zebach trzonowych i wogole hyba bialka tam cos ma ale tluste te Woosztliki wszystkie w morde władka komodore ! ale dwa razy na tydzien przy intensywnych cwiczeniach rraczej nei zaszkodzi.
1089744863000
Comodore
Wysłana - 13 lipca 2004 20:55
No wlasnie problem w tym ze prawie wszedzie jest kielbasa, boczek, kaszanka i czasami sie trafi jakies skrzydelko kurczaka na pocieszenie
1089744933000
JIGGA99
Wysłana - 13 lipca 2004 22:15
biała kiełbacha z grilla jest niesamowicie dobra
Jeżeli w niebie nie będę mógł palić cygar, nie pójdę tam :)
Znawca -
1089749715000
grzechs
Wysłana - 13 lipca 2004 23:33
ja polecam pstraga z grilla WYŚMIENITY, nie chodzi o to że mało kaloryczny ale naprawdę bardzo dobry - rozpływa się w ustach - MUSI BYC KONIECZNIE PRZYPRAWIONY - wystarczy wypatroszyc a do srodka nawalic czosnku i ziarenek smaku, z wierzchu posypać przyprawą do ryb np. kamisa. Grilujemy w sreberku lub w spejalnej kratce do ryb, co pewien czas przewracamy ... ja ostatnio mialem bardzo duzego więc grilowałem prosto na ruszczcie - w takim wypadku trzeba uważać żeby nie przypalić skurki !!! POLECAM KAŻDEMU
projektowanie stron www, grafika, ulotki, reklama, wizytowki, loga, grafik poznań, tanio, identyfikacja wizualna
www.lesniewicz.pl
1089754408000
holman
Wysłana - 14 lipca 2004 07:44
No i jeszcze schab. Nie jest tłusty jak karczek - z przyprawami jest bardzo dobry
zero szacunku dla formy
1089783864000
domer KULTURYSTYKA.PL
Wysłana - 14 lipca 2004 10:33
Najlepsza jest piers z kurczaka chudo sklepana I szaszłyk z kurczaka