Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

Grappling/MMA w Ustce/Słupsku

Gulczasss

Wysłana - 02 marca 2010 17:34    Edytuj  Cytuj

Przeniesiony przez Saida z działu 'Grappling'.

Sprawdź swoje BMI

Witam! Bede na wakacje w Ustce i chcialbym potrenowac troche grapplingu. A wiec pytanie takie jak w temacie - jakie sa kluby grapplingowe w Ustce/Słupsku i czy wiecie czy w wakacje beda otwarte?

Life is short - train hard!

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 02 marca 2010 18:09 
W większości przypadków polecamy:

Universal Nutrition - Creatine micronized powder

CENA: 59.00zł
Trec - NitroBolon II powder

CENA: 119.00zł
Vitalmax - Whey Pro Gainer 2

CENA: 75.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

PITTT

Wysłana - 02 marca 2010 18:09    Edytuj Cytuj
W Słupsku masz filie klubu Top Team Kołobrzeg, zajęcia prowadzi Mariusz Szczerek. Treningi w formule submission, bez gi. Byłem raz, oceniam bardzo pozytywnie, niestety praca nie pozwala mi dojeźdzać.
W Ustce działa klub Modern JJ "Gepard". Są to treningi modern jj z elementami parteru,jest spory nacisk na parter ze względu na chętnych. Formalnie nie jest to jednak klub BJJ. Jeżeli chcesz się pokulać to zapraszam, ale w wakacje treningów raczej nie będzie- brak sali. W Słupsku w ubiegłe wakacje też była przerwa.
Tutaj masz namiary do Top Team, bo może coś z treningami w Słupsku się zmieniło, sprawdź:
http://www.topteam.kolobrzeg.pl/kontakt.htm

Zmieniony przez - PITTT w dniu 2010-03-02 18:11:47

Gory upajaja.Czlowiek uzalezniony od nich jest nie do wyleczenia.Mozna pokonac alkoholizm,narkomanie,slabosc do lekow.
Fascynacji gorami nie można.

Gulczasss

Wysłana - 02 marca 2010 18:16    Edytuj Cytuj
No tak... ja jestem z Kolobrzegu widzialem ta stronke ale tam zadnych info o Slupsku nie ma. A gdzie jest ten klub w Ustce, jakie sa oplaty? Bo od poczatku kwietnia do polowy maja mam praktyki i bede mieszkal w Ustce i chcialbym tez w wakacje pocwiczyc, ale jak sie nie da to przynajmniej troche parter zalapie w 1.5 miecha.

Zmieniony przez - Gulczasss w dniu 2010-03-02 18:19:13

PITTT

Wysłana - 02 marca 2010 18:20    Edytuj Cytuj
Aaa, nie wiedziałem że jesteś z Kołobrzegu kiedyś mieli na swojej stronce odnośnik do filii w Słupsku, obecnie nie widzę- trzeba by było zadzwonić.
W Ustce treningi to 40 zł. za miesiąc, 2 x w tygodniu. Jezeli chodzi o kontakt- to gdy będziesz miał przyjechać odezwij się do mnie na priv po prostu

Gory upajaja.Czlowiek uzalezniony od nich jest nie do wyleczenia.Mozna pokonac alkoholizm,narkomanie,slabosc do lekow.

Gulczasss

Wysłana - 31 stycznia 2011 17:50    Edytuj Cytuj
Witam ponownie. W jakie dni sa te treningi i w jakich godzinach?

PITTT

Wysłana - 31 stycznia 2011 18:55    Edytuj Cytuj
obecnie nie trenuję, treningi odbywają się w środy i piątki w godz. od 18 do 20.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Grappling/MMA w Ustce/Słupsku

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.