Wysłana - 02 marca 2010 17:34 Przeniesiony przez Saida z działu 'Grappling'.
Sprawdź swoje BMI
Witam! Bede na wakacje w Ustce i chcialbym potrenowac troche grapplingu. A wiec pytanie takie jak w temacie - jakie sa kluby grapplingowe w Ustce/Słupsku i czy wiecie czy w wakacje beda otwarte?
W Słupsku masz filie klubu Top Team Kołobrzeg, zajęcia prowadzi Mariusz Szczerek. Treningi w formule submission, bez gi. Byłem raz, oceniam bardzo pozytywnie, niestety praca nie pozwala mi dojeźdzać. W Ustce działa klub Modern JJ "Gepard". Są to treningi modern jj z elementami parteru,jest spory nacisk na parter ze względu na chętnych. Formalnie nie jest to jednak klub BJJ. Jeżeli chcesz się pokulać to zapraszam, ale w wakacje treningów raczej nie będzie- brak sali. W Słupsku w ubiegłe wakacje też była przerwa. Tutaj masz namiary do Top Team, bo może coś z treningami w Słupsku się zmieniło, sprawdź: http://www.topteam.kolobrzeg.pl/kontakt.htm
Zmieniony przez - PITTT w dniu 2010-03-02 18:11:47
Gory upajaja.Czlowiek uzalezniony od nich jest nie do wyleczenia.Mozna pokonac alkoholizm,narkomanie,slabosc do lekow. Fascynacji gorami nie można.
1267549743000
Gulczasss
Wysłana - 02 marca 2010 18:16
No tak... ja jestem z Kolobrzegu widzialem ta stronke ale tam zadnych info o Slupsku nie ma. A gdzie jest ten klub w Ustce, jakie sa oplaty? Bo od poczatku kwietnia do polowy maja mam praktyki i bede mieszkal w Ustce i chcialbym tez w wakacje pocwiczyc, ale jak sie nie da to przynajmniej troche parter zalapie w 1.5 miecha.
Zmieniony przez - Gulczasss w dniu 2010-03-02 18:19:13
Life is short - train hard!
1267550173000
PITTT
Wysłana - 02 marca 2010 18:20
Aaa, nie wiedziałem że jesteś z Kołobrzegu kiedyś mieli na swojej stronce odnośnik do filii w Słupsku, obecnie nie widzę- trzeba by było zadzwonić. W Ustce treningi to 40 zł. za miesiąc, 2 x w tygodniu. Jezeli chodzi o kontakt- to gdy będziesz miał przyjechać odezwij się do mnie na priv po prostu
Gory upajaja.Czlowiek uzalezniony od nich jest nie do wyleczenia.Mozna pokonac alkoholizm,narkomanie,slabosc do lekow. Fascynacji gorami nie można.
1267550420000
Gulczasss
Wysłana - 31 stycznia 2011 17:50
Witam ponownie. W jakie dni sa te treningi i w jakich godzinach?
Life is short - train hard!
1296492604000
PITTT
Wysłana - 31 stycznia 2011 18:55
obecnie nie trenuję, treningi odbywają się w środy i piątki w godz. od 18 do 20.