Witam, otóż zamierzam sobie przekłuć miejsce poniżej ust-studio piercingu już wybrane,decyzja podjęta i poszłabym sobie toz robić chociażby teraz ale 14 listopada idę na wesele-wolałabym iść tam bez opuchlizny,bez ewentualnych siniaczków itd na twarzy. Kto wie ile się goi takie przekłucie?! Oczywiście wiem,ze czas całkowitego wygojenia wynosi 1,5 do 2 miesięcy ale dotyczy to kanału przebicia-więc kiedy z zewnątrz wszystkow ygląda już ok,normalnie-w środku nie wszystko jest jeszcze załkiem wygojone.
Czy po około 2 tygodniach od przekłucia będę wygladała normalnie? bez śladów że jest to dopiero co zrobione?
Moja droga ku doskonałości... *** Ambasadorka programu Zgrabna OdNowa www.ladykala-fitnessblog.************
nie jestes w stanie przewidziec, bo u mnie przez pierwszy tydzien bylo dobrze, a po tygodniu nagle strasznie spuchlo, az musialam wymienic na dluzszy kolczyk, trwalo to jakis czas i nie wygladalo fajnie. poza tym jesli idziesz na wesele to zakladam, ze bedziesz pila alkohol, a nie mozna, wiec wstrzymaj sie, chyba te pare dni nie powinno robic roznicy
Specjalista -
1256230052000
Lady_Kala
Wysłana - 22 października 2009 19:41
nie pijam alkoholu w ogóle-zrezygnowałam z niego zupełnie na rzecz fitnessu sylwetkowego... ale jak mówisz,że może mi się potem pogorszyć...
może poprostu miałaś źle dobrany kolczyk\za krótki? bo startuje się z najdłuższego a potem tylko z biegiem czasu wymienia na krótsze...
Moja droga ku doskonałości... *** Ambasadorka programu Zgrabna OdNowa www.ladykala-fitnessblog.************
1256233294000
nioonia
Wysłana - 22 października 2009 20:09
'nie ucz ojca jak dzieci robic' hehe co jak co, ale sie znam nie byl za krotki, po prostu w ktoryms momencie musialam podraznic, ze spuchlo bardziej, i tamten kolczyk juz nie wystarczal. jesli nie pijesz to ok - ale mimo wszystko ja bym sie wstrzymala
Specjalista -
1256234979000
Lady_Kala
Wysłana - 22 października 2009 22:11
I tak zrobię-co prawda już się nie mogę doczekać ale jakoś to zniosę:p
mam tylko nadzieję,że będzie mis się się to jakoś goić a nie paprać!
1256242301000
nioonia
Wysłana - 23 października 2009 17:40
jak bedzie porzadnie zrobione i bedziesz dbala to bedzie dobrze